Ekologisella ja kokemuksellisella tiedolla laatua kaupunkiympäristöön

Jari Niemelä, Liisa Tyrväinen, Harry Schulman

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoKaupunkiluontoa kaikille
    ToimittajatMaija Faehnle, Pia Bäcklund, Markus Laine (toim.)
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaHelsingin kaupungin tietokeskus
    Julkaisupäivä2009
    Sivut9-18
    ISBN (painettu)978-952-223-588-6
    TilaJulkaistu - 2009
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiTutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus
    Numero6

Niemelä, J., Tyrväinen, L., & Schulman, H. (2009). Ekologisella ja kokemuksellisella tiedolla laatua kaupunkiympäristöön. teoksessa M. F. P. B. M. L. . . (Toimittaja), Kaupunkiluontoa kaikille (Sivut 9-18). (Tutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus; Nro 6). Helsinki: Helsingin kaupungin tietokeskus.
    Niemelä, Jari ; Tyrväinen, Liisa ; Schulman, Harry. / Ekologisella ja kokemuksellisella tiedolla laatua kaupunkiympäristöön. Kaupunkiluontoa kaikille. Toimittaja / Maija Faehnle, Pia Bäcklund, Markus Laine (toim.). Helsinki : Helsingin kaupungin tietokeskus, 2009. Sivut 9-18 (Tutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus; 6).
    @inbook{ff8a6ce697ef48d8892f5668752d9a3c,
    title = "Ekologisella ja kokemuksellisella tiedolla laatua kaupunkiymp{\"a}rist{\"o}{\"o}n",
    author = "Jari Niemel{\"a} and Liisa Tyrv{\"a}inen and Harry Schulman",
    year = "2009",
    language = "suomi",
    isbn = "978-952-223-588-6",
    series = "Tutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus",
    publisher = "Helsingin kaupungin tietokeskus",
    number = "6",
    pages = "9--18",
    editor = "{Maija Faehnle, Pia B{\"a}cklund, Markus Laine (toim.)}",
    booktitle = "Kaupunkiluontoa kaikille",
    address = "Suomi",

Niemelä, J, Tyrväinen, L & Schulman, H 2009, Ekologisella ja kokemuksellisella tiedolla laatua kaupunkiympäristöön. julkaisussa MFPBML (Toimittaja), Kaupunkiluontoa kaikille. Tutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus, Nro 6, Helsingin kaupungin tietokeskus, Helsinki, Sivut 9-18.

Ekologisella ja kokemuksellisella tiedolla laatua kaupunkiympäristöön. / Niemelä, Jari; Tyrväinen, Liisa; Schulman, Harry.

Kaupunkiluontoa kaikille. toim. / Maija Faehnle, Pia Bäcklund, Markus Laine (toim.). Helsinki : Helsingin kaupungin tietokeskus, 2009. s. 9-18 (Tutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus; Nro 6).

TY - CHAP

T1 - Ekologisella ja kokemuksellisella tiedolla laatua kaupunkiympäristöön

AU - Niemelä, Jari

AU - Tyrväinen, Liisa

AU - Schulman, Harry

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

SN - 978-952-223-588-6

T3 - Tutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus

SP - 9

EP - 18

BT - Kaupunkiluontoa kaikille

A2 - null, Maija Faehnle, Pia Bäcklund, Markus Laine (toim.)

PB - Helsingin kaupungin tietokeskus

CY - Helsinki

Niemelä J, Tyrväinen L, Schulman H. Ekologisella ja kokemuksellisella tiedolla laatua kaupunkiympäristöön. julkaisussa MFPBML, toimittaja, Kaupunkiluontoa kaikille. Helsinki: Helsingin kaupungin tietokeskus. 2009. s. 9-18. (Tutkimuksia / Helsingin kaupungin tietokeskus; 6).