Minna Autio (Toimittaja), Kaisa Huttunen (Toimittaja), Susanna Härkönen (Toimittaja), Marko Lindroos (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Taloustieteen laitos
TilaJulkaistu - 2008
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiSelvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos
Numeronro 51
ISSN (painettu)1455-8211

• 411 Maatalous ja metsätieteet
  • kuluttajaekonomia
  • talous
  • asuminen
  • kulttuuripalvelut
  • yhteiskuntavastuu

Autio, M., Huttunen, K., Härkönen, S., & Lindroos, M. (Toimittajat) (2008). Elämänkulttuurin monet ulottuvuudet: artikkeleita kuluttajaekonomian opinnäytetöistä vuosilta 2007-2008. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro nro 51). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos.
Autio, Minna (Toimittaja) ; Huttunen, Kaisa (Toimittaja) ; Härkönen, Susanna (Toimittaja) ; Lindroos, Marko (Toimittaja). / Elämänkulttuurin monet ulottuvuudet : artikkeleita kuluttajaekonomian opinnäytetöistä vuosilta 2007-2008. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2008. 95 Sivumäärä (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; nro 51).
@book{91bb5e8ae3014dbbbbabe0cc4c4169a8,
title = "El{\"a}m{\"a}nkulttuurin monet ulottuvuudet: artikkeleita kuluttajaekonomian opinn{\"a}ytet{\"o}ist{\"a} vuosilta 2007-2008",
keywords = "411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet, kuluttajaekonomia, talous, asuminen, kulttuuripalvelut, yhteiskuntavastuu, kuluttajaekonomia, talous, asuminen, kulttuuripalvelut, yhteiskuntavastuu, kuluttajaekonomia, talous, asuminen, kulttuuripalvelut, yhteiskuntavastuu",
editor = "Minna Autio and Kaisa Huttunen and Susanna H{\"a}rk{\"o}nen and Marko Lindroos",
year = "2008",
language = "suomi",
series = "Selvityksi{\"a} / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos",
publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos",
number = "nro 51",
address = "Suomi",

Autio, M, Huttunen, K, Härkönen, S & Lindroos, M (toim) 2008, Elämänkulttuurin monet ulottuvuudet: artikkeleita kuluttajaekonomian opinnäytetöistä vuosilta 2007-2008. Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos, Nro nro 51, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Helsinki.

Elämänkulttuurin monet ulottuvuudet : artikkeleita kuluttajaekonomian opinnäytetöistä vuosilta 2007-2008. / Autio, Minna (Toimittaja); Huttunen, Kaisa (Toimittaja); Härkönen, Susanna (Toimittaja); Lindroos, Marko (Toimittaja).

Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2008. 95 s. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro nro 51).

TY - BOOK

T1 - Elämänkulttuurin monet ulottuvuudet

T2 - artikkeleita kuluttajaekonomian opinnäytetöistä vuosilta 2007-2008

A2 - Autio, Minna

A2 - Huttunen, Kaisa

A2 - Härkönen, Susanna

A2 - Lindroos, Marko

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

T3 - Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos

BT - Elämänkulttuurin monet ulottuvuudet

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos

CY - Helsinki

Autio M, (ed.), Huttunen K, (ed.), Härkönen S, (ed.), Lindroos M, (ed.). Elämänkulttuurin monet ulottuvuudet: artikkeleita kuluttajaekonomian opinnäytetöistä vuosilta 2007-2008. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2008. 95 s. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; nro 51).