El Horizonte Medio

Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia

Julkaisun otsikon käännös: Keskihorisontti: Uutta tietoa Etelä-Perun, Pohjois-Chilen ja Bolivian suhteen

Antti Korpisaari (Toimittaja), Juan Chacama (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskieliespanja
JulkaisupaikkaArica
KustantajaInstituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá
ISBN (painettu)978-956-7021-49-9
TilaJulkaistu - 2015
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiTravaux de l'Institut Français d'Études Andines
KustantajaInstituto Francés de Estudios Andinos
Vuosikerta330
ISSN (painettu)0768-424X

• 615 Historia ja arkeologia
  • Tiwanaku
  • Wari
  • Keskihorisontti
  • arkeologia
  • Peru
  • Chile
  • Bolivia

Korpisaari, A., & Chacama, J. (Toimittajat) (2015). El Horizonte Medio: Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. (Travaux de l'Institut Français d'Études Andines; Vuosikerta 330). Arica: Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá.
Korpisaari, Antti (Toimittaja) ; Chacama, Juan (Toimittaja). / El Horizonte Medio : Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. Arica : Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá, 2015. 339 Sivumäärä (Travaux de l'Institut Français d'Études Andines).
@book{9135888fce30412f89b3e1ccfff0a2be,
title = "El Horizonte Medio: Nuevos aportes para el sur de Per{\'u}, norte de Chile y Bolivia",
keywords = "615 Historia och arkeologi, Tiwanaku, Wari, Keskihorisontti, arkeologia, Peru, Chile, Bolivia",
editor = "Antti Korpisaari and Juan Chacama",
year = "2015",
language = "spanska",
isbn = "978-956-7021-49-9",
series = "Travaux de l'Institut Fran{\cc}ais d'{\'E}tudes Andines",
publisher = "Instituto Franc{\'e}s de Estudios Andinos & Universidad de Tarapac{\'a}",
address = "Frankrike",

Korpisaari, A & Chacama, J (toim) 2015, El Horizonte Medio: Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. Travaux de l'Institut Français d'Études Andines, Vuosikerta 330, Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá, Arica.

El Horizonte Medio : Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. / Korpisaari, Antti (Toimittaja); Chacama, Juan (Toimittaja).

Arica : Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá, 2015. 339 s. (Travaux de l'Institut Français d'Études Andines; Vuosikerta 330).

TY - BOOK

BT - El Horizonte Medio

PB - Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá

CY - Arica

Korpisaari A, (ed.), Chacama J, (ed.). El Horizonte Medio: Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. Arica: Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá, 2015. 339 s. (Travaux de l'Institut Français d'Études Andines).