Eliminating cows'milk, but not wheat, barley or rye, increases the risk of growth deceleration and nutritional inadequacies

Jetta Tuokkola, Päivi Luukkainen, Jaakko Nevalainen, Suvi Ahonen, Jorma Toppari, Jorma Ilonen, Riitta Veijola, Mikael Knip, Suvi M. Virtanen, Minna Kaila

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkelivertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiActa Paediatrica
Vuosikerta106
Numero7
Sivut1142-1149
Sivumäärä8
ISSN0803-5253
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - heinäkuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 3123 Naisten- ja lastentaudit
  • 3142 Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Siteeraa tätä