Eliminating vicine and convicine, the main anti-nutritional factors restricting faba bean usage

Hamid Khazaei, Randy W. Purves, Jessa Hughes, Wolfgang Link, Donal M. O'Sullivan, Alan H. Schulman, Emilie Bjornsdotter, Fernando Geu-Flores, Marcin Nadzieja, Stig U. Andersen, Jens Stougaard, Albert Vandenberg, Frederick L. Stoddard

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkelivertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiTrends in Food Science & Technology
Vuosikerta91
Sivut549-556
Sivumäärä8
ISSN0924-2244
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - syyskuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Tieteenalat

  • 4111 Maataloustiede
  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä