Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Savustus

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

    Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoElintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
    ToimittajatHannu Korkeala
    Sivumäärä4
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaWSOY Oppimateriaalit
    Julkaisupäivä2007
    Sivut328-331
    ISBN (painettu)978-951-0-33469-0
    TilaJulkaistu - 2007
    OKM-julkaisutyyppiD2 Artikkeli ammatillisissa käsi- tai opaskirjoissa, ammatillisissa tietojärjestelmissä tai oppikirja-aineisto

    Tieteenalat

    • 413 Eläinlääketiede

    Lainaa tätä

    Lindström, M. (2007). Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Savustus. teoksessa H. Korkeala (Toimittaja), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia (Sivut 328-331). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit.
    Lindström, Miia. / Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen : Savustus. Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Toimittaja / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. Sivut 328-331
    @inbook{b5ed2a6ca1ca4cf491a2456d44343048,
    title = "Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja n{\"a}iden vaikutus elintarvikkeiden s{\"a}ilyvyyteen: Savustus",
    keywords = "413 El{\"a}inl{\"a}{\"a}ketiede",
    author = "Miia Lindstr{\"o}m",
    year = "2007",
    language = "suomi",
    isbn = "978-951-0-33469-0",
    pages = "328--331",
    editor = "Hannu Korkeala",
    booktitle = "Elintarvikehygienia - ymp{\"a}rist{\"o}hygienia, elintarvike- ja ymp{\"a}rist{\"o}toksikologia",
    publisher = "WSOY Oppimateriaalit",
    address = "Suomi",

    }

    Lindström, M 2007, Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Savustus. julkaisussa H Korkeala (Toimittaja), Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. WSOY Oppimateriaalit, Helsinki, Sivut 328-331.

    Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen : Savustus. / Lindström, Miia.

    Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. toim. / Hannu Korkeala. Helsinki : WSOY Oppimateriaalit, 2007. s. 328-331.

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

    TY - CHAP

    T1 - Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen

    T2 - Savustus

    AU - Lindström, Miia

    PY - 2007

    Y1 - 2007

    KW - 413 Eläinlääketiede

    M3 - Kirjan luku tai artikkeli

    SN - 978-951-0-33469-0

    SP - 328

    EP - 331

    BT - Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia

    A2 - Korkeala, Hannu

    PB - WSOY Oppimateriaalit

    CY - Helsinki

    ER -

    Lindström M. Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Savustus. julkaisussa Korkeala H, toimittaja, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Helsinki: WSOY Oppimateriaalit. 2007. s. 328-331