Taina Ruuskanen, M. Müller, R. Schnitzhofer, T. Karl, M. Graus, I. Bamberger, L. Hörtnagl, G. Wohlfahrt, A. Hansel

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut363-365
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka

Ruuskanen, T., Müller, M., Schnitzhofer, R., Karl, T., Graus, M., Bamberger, I., ... Hansel, A. (2011). Emission and deposition of VOC above grassland, eddy covariance fluxes with PTRTOF. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 363-365). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Ruuskanen, Taina ; Müller, M. ; Schnitzhofer, R. ; Karl, T. ; Graus, M. ; Bamberger, I. ; Hörtnagl, L. ; Wohlfahrt, G. ; Hansel, A. / Emission and deposition of VOC above grassland, eddy covariance fluxes with PTRTOF. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 363-365 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{e9e62408877740318e96263753179db8,
title = "Emission and deposition of VOC above grassland, eddy covariance fluxes with PTRTOF",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Taina Ruuskanen and M. M{\"u}ller and R. Schnitzhofer and T. Karl and M. Graus and I. Bamberger and L. H{\"o}rtnagl and G. Wohlfahrt and A. Hansel",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "363--365",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Ruuskanen, T, Müller, M, Schnitzhofer, R, Karl, T, Graus, M, Bamberger, I, Hörtnagl, L, Wohlfahrt, G & Hansel, A 2011, Emission and deposition of VOC above grassland, eddy covariance fluxes with PTRTOF. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 363-365.

Emission and deposition of VOC above grassland, eddy covariance fluxes with PTRTOF. / Ruuskanen, Taina; Müller, M.; Schnitzhofer, R.; Karl, T.; Graus, M.; Bamberger, I.; Hörtnagl, L.; Wohlfahrt, G.; Hansel, A.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 363-365 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Emission and deposition of VOC above grassland, eddy covariance fluxes with PTRTOF

AU - Ruuskanen, Taina

AU - Müller, M.

AU - Schnitzhofer, R.

AU - Karl, T.

AU - Graus, M.

AU - Bamberger, I.

AU - Hörtnagl, L.

AU - Wohlfahrt, G.

AU - Hansel, A.

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 363

EP - 365

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Ruuskanen T, Müller M, Schnitzhofer R, Karl T, Graus M, Bamberger I et al. Emission and deposition of VOC above grassland, eddy covariance fluxes with PTRTOF. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 363-365. (Report series in aerosol science).