Emission measurements from fibrous thermal insulation materials

Hannu Hakkarainen, Kaarle Hämeri, Minna Koivula, Hanna-Riitta Kymäläinen, Jari Virta, Tareq Hussein, Pekka Kanerva, Anna-Maija Sjöberg, Markku Kulmala, Mikko Hautala, Aarne Pehkonen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoSustainable use of renewable natural resources : from principles to practices
    ToimittajatEditors: Anneli Jalkanen & Pekka Nygren
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaHelsingin yliopisto, metsäekologian laitos
    Julkaisupäivä2005
    Sivut171-185
    ISBN (painettu)952-10-2816-5
    TilaJulkaistu - 2005
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiHelsingin yliopiston metsäekologian laitoksen julkaisuja
    Vuosikerta34

• 222 Muu tekniikka
    • emissiot
    • lämmöneristeet
    • pellava

Hakkarainen, H., Hämeri, K., Koivula, M., Kymäläinen, H-R., Virta, J., Hussein, T., ... Pehkonen, A. (2005). Emission measurements from fibrous thermal insulation materials. teoksessa E. A. J. . P. N. (Toimittaja), Sustainable use of renewable natural resources: from principles to practices (Sivut 171-185). (Helsingin yliopiston metsäekologian laitoksen julkaisuja; Vuosikerta 34). Helsinki: Helsingin yliopisto, metsäekologian laitos.
    Hakkarainen, Hannu ; Hämeri, Kaarle ; Koivula, Minna ; Kymäläinen, Hanna-Riitta ; Virta, Jari ; Hussein, Tareq ; Kanerva, Pekka ; Sjöberg, Anna-Maija ; Kulmala, Markku ; Hautala, Mikko ; Pehkonen, Aarne. / Emission measurements from fibrous thermal insulation materials. Sustainable use of renewable natural resources: from principles to practices. Toimittaja / Editors: Anneli Jalkanen & Pekka Nygren. Helsinki : Helsingin yliopisto, metsäekologian laitos, 2005. Sivut 171-185 (Helsingin yliopiston metsäekologian laitoksen julkaisuja).
    @inbook{9085c518640c4ecaa9823efe1a48c18f,
    title = "Emission measurements from fibrous thermal insulation materials",
    keywords = "222 Other engineering and technologies, emissiot, l{\"a}mm{\"o}neristeet, pellava, emissiot, l{\"a}mm{\"o}neristeet, pellava, emissiot, l{\"a}mm{\"o}neristeet, pellava",
    author = "Hannu Hakkarainen and Kaarle H{\"a}meri and Minna Koivula and Hanna-Riitta Kym{\"a}l{\"a}inen and Jari Virta and Tareq Hussein and Pekka Kanerva and Anna-Maija Sj{\"o}berg and Markku Kulmala and Mikko Hautala and Aarne Pehkonen",
    year = "2005",
    language = "English",
    isbn = "952-10-2816-5",
    series = "Helsingin yliopiston mets{\"a}ekologian laitoksen julkaisuja",
    publisher = "Helsingin yliopisto, mets{\"a}ekologian laitos",
    pages = "171--185",
    editor = "{Editors: Anneli Jalkanen & Pekka Nygren}",
    booktitle = "Sustainable use of renewable natural resources",
    address = "Finland",

Hakkarainen, H, Hämeri, K, Koivula, M, Kymäläinen, H-R, Virta, J, Hussein, T, Kanerva, P, Sjöberg, A-M, Kulmala, M, Hautala, M & Pehkonen, A 2005, Emission measurements from fibrous thermal insulation materials. julkaisussa EAJPN (Toimittaja), Sustainable use of renewable natural resources: from principles to practices. Helsingin yliopiston metsäekologian laitoksen julkaisuja, Vuosikerta 34, Helsingin yliopisto, metsäekologian laitos, Helsinki, Sivut 171-185.

Emission measurements from fibrous thermal insulation materials. / Hakkarainen, Hannu; Hämeri, Kaarle; Koivula, Minna; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Virta, Jari; Hussein, Tareq; Kanerva, Pekka; Sjöberg, Anna-Maija; Kulmala, Markku; Hautala, Mikko; Pehkonen, Aarne.

Sustainable use of renewable natural resources: from principles to practices. toim. / Editors: Anneli Jalkanen & Pekka Nygren. Helsinki : Helsingin yliopisto, metsäekologian laitos, 2005. s. 171-185 (Helsingin yliopiston metsäekologian laitoksen julkaisuja; Vuosikerta 34).

TY - CHAP

A2 - null, Editors: Anneli Jalkanen & Pekka Nygren

PB - Helsingin yliopisto, metsäekologian laitos

CY - Helsinki

Hakkarainen H, Hämeri K, Koivula M, Kymäläinen H-R, Virta J, Hussein T et al. Emission measurements from fibrous thermal insulation materials. julkaisussa EAJPN, toimittaja, Sustainable use of renewable natural resources: from principles to practices. Helsinki: Helsingin yliopisto, metsäekologian laitos. 2005. s. 171-185. (Helsingin yliopiston metsäekologian laitoksen julkaisuja).