Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles

Ilka Selmer, Julia Karnetzke, Christian Kleemann, Mari Lehtonen, Kirsi S. Mikkonen, Ulrich Kulozik, Irina Smirnova

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Food Engineering
Vuosikerta260
Sivut1-11
Sivumäärä11
ISSN0260-8774
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - marraskuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Selmer, I., Karnetzke, J., Kleemann, C., Lehtonen, M., Mikkonen, K. S., Kulozik, U., & Smirnova, I. (2019). Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles. Journal of Food Engineering, 260, 1-11. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.04.016
Selmer, Ilka ; Karnetzke, Julia ; Kleemann, Christian ; Lehtonen, Mari ; Mikkonen, Kirsi S. ; Kulozik, Ulrich ; Smirnova, Irina. / Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles. Julkaisussa: Journal of Food Engineering. 2019 ; Vuosikerta 260. Sivut 1-11.
@article{d6dce3d2996a4c1d95923468000d0957,
title = "Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles",
keywords = "416 Food Science, beta-glucan aerogel, drug-delivery, POLYSACCHARIDE AEROGELS, particles, microencapsulation, precipitation, Microspheres, oxidation, CARRIERS, barley",
author = "Ilka Selmer and Julia Karnetzke and Christian Kleemann and Mari Lehtonen and Mikkonen, {Kirsi S.} and Ulrich Kulozik and Irina Smirnova",
year = "2019",
month = "11",
doi = "10.1016/j.jfoodeng.2019.04.016",
language = "English",
volume = "260",
pages = "1--11",
journal = "Journal of Food Engineering",
issn = "0260-8774",
publisher = "Elsevier Ltd.",

}

Selmer, I, Karnetzke, J, Kleemann, C, Lehtonen, M, Mikkonen, KS, Kulozik, U & Smirnova, I 2019, 'Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles', Journal of Food Engineering, Vuosikerta 260, Sivut 1-11. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.04.016

Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles. / Selmer, Ilka; Karnetzke, Julia; Kleemann, Christian ; Lehtonen, Mari; Mikkonen, Kirsi S.; Kulozik, Ulrich ; Smirnova, Irina.

julkaisussa: Journal of Food Engineering, Vuosikerta 260, 11.2019, s. 1-11.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles

AU - Selmer, Ilka

AU - Karnetzke, Julia

AU - Kleemann, Christian

AU - Lehtonen, Mari

AU - Mikkonen, Kirsi S.

AU - Kulozik, Ulrich

AU - Smirnova, Irina

PY - 2019/11

Y1 - 2019/11

KW - 416 Food Science

KW - beta-glucan aerogel

KW - drug-delivery

KW - POLYSACCHARIDE AEROGELS

KW - particles

KW - microencapsulation

KW - precipitation

KW - Microspheres

KW - oxidation

KW - CARRIERS

KW - barley

U2 - 10.1016/j.jfoodeng.2019.04.016

DO - 10.1016/j.jfoodeng.2019.04.016

M3 - Article

VL - 260

SP - 1

EP - 11

JO - Journal of Food Engineering

JF - Journal of Food Engineering

SN - 0260-8774

ER -