Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoIn A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing.
KustantajaEdward Elgar
Julkaisupäivä2019
TilaHyväksytty/In press - 2019
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Lisätietoja

• 516 Kasvatustieteet

Hietanen, L., & Ruismäki, H. S. J. (Hyväksytty/painossa). Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education. teoksessa In A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing. Edward Elgar.
Hietanen, Lenita ; Ruismäki, Heikki Seppo Juhani. / Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education. In A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing.. Edward Elgar, 2019.
@inbook{aa418129ee0f459fa3beacecf5dd1380,
title = "Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education",
keywords = "516 Educational sciences",
author = "Lenita Hietanen and Ruism{\"a}ki, {Heikki Seppo Juhani}",
note = "Hietanen, L. & Ruism{\"a}ki, H. (in print). ”Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education”. In A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing.",
year = "2019",
language = "English",
booktitle = "In A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing.",
publisher = "Edward Elgar",
address = "United Kingdom",

Hietanen, L & Ruismäki, HSJ 2019, Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education. julkaisussa In A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing.. Edward Elgar.

Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education. / Hietanen, Lenita; Ruismäki, Heikki Seppo Juhani.

TY - CHAP

T1 - Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education

AU - Hietanen, Lenita

AU - Ruismäki, Heikki Seppo Juhani

N1 - Hietanen, L. & Ruismäki, H. (in print). ”Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education”. In A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing.

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - 516 Educational sciences

M3 - Chapter

BT - In A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing.

PB - Edward Elgar

Hietanen L, Ruismäki HSJ. Enhancing students’ latent nascent entrepreneurship in basic education. julkaisussa In A. Fayolle, D. Kariv & H. Matlay (Eds.) The Role and Impact of Entrepreneurship Education. Methods, Teachers and Innovative Programmes. New Horizons in Entrepreneurship series. Cheltenham and Northampton: Edward Elgar Publishing.. Edward Elgar. 2019