Enhancing the AI2 Diagrams dataset using Rhetorical Structure Theory

Tuomo Hiippala, Serafina Orekhova

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018)
ToimittajatNicoletta Calzolari, Khalid Choukri, Christopher Cieri, Thierry Declerck, Sara Goggi, Koiti Hasida, Hitoshi Isahara, Bente Maegaard, Joseph Mariani, Hélène Mazo, Asuncion Moreno, Jan Odijk, Stelios Piperidis, Takenobu Tokunaga
JulkaisupaikkaParis
KustantajaEuropean Language Resources Association (ELRA)
Julkaisupäivä2018
Sivut1925-1931
ISBN (elektroninen)979-10-95546-00-9
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaInternational Conference on Language Resources and Evaluation - Phoenix Seagaia Resort, Miyazaki, Japani
Kesto: 7 toukokuuta 201812 toukokuuta 2018
Konferenssinumero: 11

• 6121 Kielitieteet

Siteeraa tätä

Hiippala, T., & Orekhova, S. (2018). Enhancing the AI2 Diagrams dataset using Rhetorical Structure Theory. teoksessa N. Calzolari, K. Choukri, C. Cieri, T. Declerck, S. Goggi, K. Hasida, H. Isahara, B. Maegaard, J. Mariani, H. Mazo, A. Moreno, J. Odijk, S. Piperidis, ... T. Tokunaga (Toimittajat), Proceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018) (Sivut 1925-1931). Paris: European Language Resources Association (ELRA).