Enon opetukset [tv-elokuvan kanssakirjoittaja]

Osa 2

Pärttyli Rinne, Matti Ijäs

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osa

Kuvaus

Enon opetukset on tragikomedia 12-vuotiaan Jussin ja hänen enonsa ystävyydestä.

Toisessa osassa eletään syksyä 1997 ja Jussi on jo naimisissa. Hän ei ole nähnyt enoaan vuosiin, kunnes eno kutsuu hänet kalareissulle. Ystävykset tapaavat, Jussi palaa lapsuutensa maisemaan, kohtaa ensirakkautensa, mutta kaikki on muuttunut.

Enon opetukset ovat Petri Tammisen romaanista kirjoittaneet Pärttyli Rinne ja Matti Ijäs. Pääosissa nähdään Aku Hirviniemi (eno Olli), Alfred Andersson (Jussi lapsena), Samuli Niittymäki (Jussi aikuisena) ja Heikki Pitkänen (Myrsky). Musiikki Timo Hietala. Kuvaus Kari Sohlberg. Ohjaus Matti Ijäs. Tuottaja Asta Parikka, tuotanto YLE Draama.
Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaTV1
KustantajaYle
Tuotoksen mediaElokuva
Koko55 min.
TilaJulkaistu - 24 tammikuuta 2011
OKM-julkaisutyyppiF2 Julkinen taiteellinen teoksen osatoteutus

Lainaa tätä

Rinne, P. (Kirjoittaja), & Ijäs, M. (Kirjoittaja). (2011). Enon opetukset [tv-elokuvan kanssakirjoittaja]: Osa 2. Taideteos, TV1: Yle.
Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja) ; Ijäs, Matti (Kirjoittaja). / Enon opetukset [tv-elokuvan kanssakirjoittaja] : Osa 2. [Taideteos].
@misc{109f236f56824a98a23ccee819cd1628,
title = "Enon opetukset [tv-elokuvan kanssakirjoittaja]: Osa 2",
abstract = "Enon opetukset on tragikomedia 12-vuotiaan Jussin ja h{\"a}nen enonsa yst{\"a}vyydest{\"a}. Toisessa osassa elet{\"a}{\"a}n syksy{\"a} 1997 ja Jussi on jo naimisissa. H{\"a}n ei ole n{\"a}hnyt enoaan vuosiin, kunnes eno kutsuu h{\"a}net kalareissulle. Yst{\"a}vykset tapaavat, Jussi palaa lapsuutensa maisemaan, kohtaa ensirakkautensa, mutta kaikki on muuttunut.Enon opetukset ovat Petri Tammisen romaanista kirjoittaneet P{\"a}rttyli Rinne ja Matti Ij{\"a}s. P{\"a}{\"a}osissa n{\"a}hd{\"a}{\"a}n Aku Hirviniemi (eno Olli), Alfred Andersson (Jussi lapsena), Samuli Niittym{\"a}ki (Jussi aikuisena) ja Heikki Pitk{\"a}nen (Myrsky). Musiikki Timo Hietala. Kuvaus Kari Sohlberg. Ohjaus Matti Ij{\"a}s. Tuottaja Asta Parikka, tuotanto YLE Draama.",
author = "P{\"a}rttyli Rinne and Matti Ij{\"a}s",
year = "2011",
month = "1",
day = "24",
language = "suomi",
publisher = "Yle",
address = "Suomi",

}

Rinne, P & Ijäs, M, Enon opetukset [tv-elokuvan kanssakirjoittaja]: Osa 2, 2011, Taideteos, Yle, TV1.
Enon opetukset [tv-elokuvan kanssakirjoittaja] : Osa 2. Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja); Ijäs, Matti (Kirjoittaja). 2011. TV1 : Yle.

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osa

TY - ADVS

T1 - Enon opetukset [tv-elokuvan kanssakirjoittaja]

T2 - Osa 2

AU - Rinne, Pärttyli

AU - Ijäs, Matti

PY - 2011/1/24

Y1 - 2011/1/24

N2 - Enon opetukset on tragikomedia 12-vuotiaan Jussin ja hänen enonsa ystävyydestä. Toisessa osassa eletään syksyä 1997 ja Jussi on jo naimisissa. Hän ei ole nähnyt enoaan vuosiin, kunnes eno kutsuu hänet kalareissulle. Ystävykset tapaavat, Jussi palaa lapsuutensa maisemaan, kohtaa ensirakkautensa, mutta kaikki on muuttunut.Enon opetukset ovat Petri Tammisen romaanista kirjoittaneet Pärttyli Rinne ja Matti Ijäs. Pääosissa nähdään Aku Hirviniemi (eno Olli), Alfred Andersson (Jussi lapsena), Samuli Niittymäki (Jussi aikuisena) ja Heikki Pitkänen (Myrsky). Musiikki Timo Hietala. Kuvaus Kari Sohlberg. Ohjaus Matti Ijäs. Tuottaja Asta Parikka, tuotanto YLE Draama.

AB - Enon opetukset on tragikomedia 12-vuotiaan Jussin ja hänen enonsa ystävyydestä. Toisessa osassa eletään syksyä 1997 ja Jussi on jo naimisissa. Hän ei ole nähnyt enoaan vuosiin, kunnes eno kutsuu hänet kalareissulle. Ystävykset tapaavat, Jussi palaa lapsuutensa maisemaan, kohtaa ensirakkautensa, mutta kaikki on muuttunut.Enon opetukset ovat Petri Tammisen romaanista kirjoittaneet Pärttyli Rinne ja Matti Ijäs. Pääosissa nähdään Aku Hirviniemi (eno Olli), Alfred Andersson (Jussi lapsena), Samuli Niittymäki (Jussi aikuisena) ja Heikki Pitkänen (Myrsky). Musiikki Timo Hietala. Kuvaus Kari Sohlberg. Ohjaus Matti Ijäs. Tuottaja Asta Parikka, tuotanto YLE Draama.

M3 - Taideteos

PB - Yle

CY - TV1

ER -

Rinne P (Kirjoittaja), Ijäs M (Kirjoittaja). Enon opetukset [tv-elokuvan kanssakirjoittaja]: Osa 2 TV1: Yle. 2011.