Entrevista con Luís F. Lindley Cintra

Timo Riiho, Jussi Pakkasvirta (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskieliespanja
    TilaJulkaistu - 1990
    OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiOpuscula Instituti Ibero-americani Universitatis Helsingiensis
    NumeroII
    Vuosikerta1991
    ISSN (painettu)0786-3101

Riiho, T., & Pakkasvirta, J. (Toimittaja) (1990). Entrevista con Luís F. Lindley Cintra. (Opuscula Instituti Ibero-americani Universitatis Helsingiensis; Vuosikerta 1991, Nro II).
    Riiho, Timo ; Pakkasvirta, Jussi (Toimittaja). / Entrevista con Luís F. Lindley Cintra. 1990. (Opuscula Instituti Ibero-americani Universitatis Helsingiensis; II).
    @book{5326bdd4f868464a88d14e0323bb7c9f,
    title = "Entrevista con Lu{\'i}s F. Lindley Cintra",
    author = "Timo Riiho",
    editor = "Jussi Pakkasvirta",
    year = "1990",
    language = "spanska",
    series = "Opuscula Instituti Ibero-americani Universitatis Helsingiensis",
    number = "II",

Riiho, T & Pakkasvirta, J (Toimittaja) 1990, Entrevista con Luís F. Lindley Cintra. Opuscula Instituti Ibero-americani Universitatis Helsingiensis, Nro II, Vuosikerta 1991.

Entrevista con Luís F. Lindley Cintra. / Riiho, Timo; Pakkasvirta, Jussi (Toimittaja).

1990. (Opuscula Instituti Ibero-americani Universitatis Helsingiensis; Vuosikerta 1991, Nro II).

TY - BOOK

T1 - Entrevista con Luís F. Lindley Cintra

AU - Riiho, Timo

A2 - Pakkasvirta, Jussi

PY - 1990

Y1 - 1990

M3 - Antologi eller special utgåva

T3 - Opuscula Instituti Ibero-americani Universitatis Helsingiensis

BT - Entrevista con Luís F. Lindley Cintra

Riiho T, Pakkasvirta J, (ed.). Entrevista con Luís F. Lindley Cintra. 1990. (Opuscula Instituti Ibero-americani Universitatis Helsingiensis; II).