Enzyme-mediated gelation of polysaccharides yields bio-based aerogels

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoGums and Stabilisers for the Food Industry : Hydrocolloid functionality for affordable and sustainable global food solutions
ToimittajatGlyn O. Phillips, Peter A. Williams
JulkaisupaikkaCambridge
KustantajaRoyal Society of Chemistry
ISBN (painettu)978-1-78262-327-4
ISBN (elektroninen)978-1-78262-383-0
DOI - pysyväislinkit
TilaValmisteltavana - 2015
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaGums and Stabilisers for the Food Industry Conference - Wrexham, UK, Britannia
Kesto: 23 kesäkuuta 201526 kesäkuuta 2015
Konferenssinumero: 18

Julkaisusarja

NimiSpecialists publications
Numero353

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä

Ghafar, A., Parikka, K. M., Sontag-Strohm, T. S., Österberg, M., Tenkanen, T. M., & Mikkonen, K. S. (2015). Enzyme-mediated gelation of polysaccharides yields bio-based aerogels. Käsikirjoitusta laaditaan. teoksessa G. O. Phillips, & P. A. Williams (Toimittajat), Gums and Stabilisers for the Food Industry : Hydrocolloid functionality for affordable and sustainable global food solutions (Specialists publications; Nro 353). Royal Society of Chemistry. https://doi.org/10.1039/9781782623830