Epoxy and hydroxy fatty acids as non-volatile lipid oxidation products in oat

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Chemistry
Vuosikerta295
Sivut82-93
Sivumäärä12
ISSN0308-8146
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 15 lokakuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{2a69fd231118434daaa3cece7bcf762c,
title = "Epoxy and hydroxy fatty acids as non-volatile lipid oxidation products in oat",
keywords = "416 Food Science, Oat, Peroxygenase activity, Epoxy and hydroxy fatty acids, Lipid oxidation, Lipid hydrolysis, SEED PEROXYGENASE, LINOLEIC-ACID, FOOD, IDENTIFICATION, EPOXIDATION, FLAVORS",
author = "Zhen Yang and Vieno Piironen and Anna-Maija Lampi",
year = "2019",
month = "10",
day = "15",
doi = "10.1016/j.foodchem.2019.05.052",
language = "English",
volume = "295",
pages = "82--93",
journal = "Food Chemistry",
issn = "0308-8146",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",

}

Epoxy and hydroxy fatty acids as non-volatile lipid oxidation products in oat. / Yang, Zhen; Piironen, Vieno; Lampi, Anna-Maija.

julkaisussa: Food Chemistry, Vuosikerta 295, 15.10.2019, s. 82-93.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Epoxy and hydroxy fatty acids as non-volatile lipid oxidation products in oat

AU - Yang, Zhen

AU - Piironen, Vieno

AU - Lampi, Anna-Maija

PY - 2019/10/15

Y1 - 2019/10/15

KW - 416 Food Science

KW - Oat

KW - Peroxygenase activity

KW - Epoxy and hydroxy fatty acids

KW - Lipid oxidation

KW - Lipid hydrolysis

KW - SEED PEROXYGENASE

KW - LINOLEIC-ACID

KW - FOOD

KW - IDENTIFICATION

KW - EPOXIDATION

KW - FLAVORS

U2 - 10.1016/j.foodchem.2019.05.052

DO - 10.1016/j.foodchem.2019.05.052

M3 - Article

VL - 295

SP - 82

EP - 93

JO - Food Chemistry

JF - Food Chemistry

SN - 0308-8146

ER -