Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia: Maidon ja maitovalmisteiden mikrobiologia

Joanna Koort, Seppo Sivelä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoElintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia
ToimittajatHannu Korkeala
Sivumäärä6
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaWSOY Oppimateriaalit
Julkaisupäivä2007
Sivut205-210
ISBN (painettu)978-951-0-33469-0
TilaJulkaistu - 2007
OKM-julkaisutyyppiD2 Artikkeli ammatillisissa käsi- tai opaskirjoissa, ammatillisissa tietojärjestelmissä tai oppikirja-aineisto

Tieteenalat

  • 413 Eläinlääketiede

Siteeraa tätä