Esipuhe - jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaEsipuhe tai jälkisanatTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoJatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa
ToimittajatManne Kallio, Riitta Juvonen, Arja Kaasinen
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaSuomen ainedidaktinen tutkimusseura
Julkaisupäivä2017
Sivut7-8
ISBN (painettu)978-952-5993-20-2
ISBN (elektroninen)978-952-5993-21-9
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiSuomen ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisuja. Ainedidaktisia tutkimuksia
Numero12
ISSN (painettu)1799-9596
ISSN (elektroninen)1799-960X

• 516 Kasvatustieteet
  • opettajankoulutus
  • Ainedidaktiikka

Kallio, M., Juvonen, R., & Kaasinen, A. (2017). Esipuhe - jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. teoksessa M. Kallio, R. Juvonen, & A. Kaasinen (Toimittajat), Jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa (Sivut 7-8). (Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisuja. Ainedidaktisia tutkimuksia; Nro 12). Helsinki: Suomen ainedidaktinen tutkimusseura.
Kallio, Manne ; Juvonen, Riitta ; Kaasinen, Arja. / Esipuhe - jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. Jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. Toimittaja / Manne Kallio ; Riitta Juvonen ; Arja Kaasinen. Helsinki : Suomen ainedidaktinen tutkimusseura, 2017. Sivut 7-8 (Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisuja. Ainedidaktisia tutkimuksia; 12).
@inbook{9ce441edefa64e5492499ea11aadab0d,
title = "Esipuhe - jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa",
keywords = "516 Kasvatustieteet, opettajankoulutus, Ainedidaktiikka",
author = "Manne Kallio and Riitta Juvonen and Arja Kaasinen",
year = "2017",
language = "suomi",
isbn = "978-952-5993-20-2",
series = "Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisuja. Ainedidaktisia tutkimuksia",
publisher = "Suomen ainedidaktinen tutkimusseura",
number = "12",
pages = "7--8",
editor = "Manne Kallio and Riitta Juvonen and Kaasinen, {Arja }",
booktitle = "Jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa",
address = "Suomi",

Kallio, M, Juvonen, R & Kaasinen, A 2017, Esipuhe - jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. julkaisussa M Kallio, R Juvonen & A Kaasinen (toim), Jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisuja. Ainedidaktisia tutkimuksia, Nro 12, Suomen ainedidaktinen tutkimusseura, Helsinki, Sivut 7-8.

Esipuhe - jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. / Kallio, Manne; Juvonen, Riitta; Kaasinen, Arja.

Jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. toim. / Manne Kallio; Riitta Juvonen; Arja Kaasinen. Helsinki : Suomen ainedidaktinen tutkimusseura, 2017. s. 7-8 (Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisuja. Ainedidaktisia tutkimuksia; Nro 12).

TY - CHAP

T1 - Esipuhe - jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa

AU - Kallio, Manne

AU - Juvonen, Riitta

AU - Kaasinen, Arja

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 516 Kasvatustieteet

KW - opettajankoulutus

KW - Ainedidaktiikka

M3 - Esipuhe tai jälkisanat

SN - 978-952-5993-20-2

T3 - Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisuja. Ainedidaktisia tutkimuksia

SP - 7

EP - 8

BT - Jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa

A2 - Kallio, Manne

A2 - Juvonen, Riitta

A2 - Kaasinen, Arja

PB - Suomen ainedidaktinen tutkimusseura

CY - Helsinki

Kallio M, Juvonen R, Kaasinen A. Esipuhe - jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. julkaisussa Kallio M, Juvonen R, Kaasinen A, toimittajat, Jatkuvuus ja muutos opettajankoulutuksessa. Helsinki: Suomen ainedidaktinen tutkimusseura. 2017. s. 7-8. (Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisuja. Ainedidaktisia tutkimuksia; 12).