Esipuhe – kulutusprofessorin tie kaupungista Viikkiin

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliYleistajuinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoKulutus ja talous – Näkökulmia yhteiskunnan muutokseen : Juhlakirja professori Visa Heinosen 60-vuotispäiväksi
ToimittajatJaakko Autio, Minna Autio, Eliisa Kylkilahti, Mika Pantzar
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Taloustieteen osasto
Julkaisupäivä2018
Sivut5-9
ISBN (painettu)978-951-51-4846-9
ISBN (elektroninen)978-951-51-4847-6
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiE1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli

Julkaisusarja

NimiDepartment of Economics and Management Publications
KustantajaHelsingin yliopisto, taloustieteen osasto
Numero70
ISSN (painettu)1235-2241

• 512 Liiketaloustiede
  • 5200 Muut yhteiskuntatieteet

Autio, M. M., Kylkilahti, E. A. M., Autio, A. J., & Pantzar, M. (2018). Esipuhe – kulutusprofessorin tie kaupungista Viikkiin. teoksessa J. Autio, M. Autio, E. Kylkilahti, & M. Pantzar (Toimittajat), Kulutus ja talous – Näkökulmia yhteiskunnan muutokseen: Juhlakirja professori Visa Heinosen 60-vuotispäiväksi (Sivut 5-9). (Department of Economics and Management Publications ; Nro 70). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto.
Autio, Minna Maarit ; Kylkilahti, Eliisa Aune Maria ; Autio, Aulis Jaakko ; Pantzar, Mika. / Esipuhe – kulutusprofessorin tie kaupungista Viikkiin. Kulutus ja talous – Näkökulmia yhteiskunnan muutokseen: Juhlakirja professori Visa Heinosen 60-vuotispäiväksi. Toimittaja / Jaakko Autio ; Minna Autio ; Eliisa Kylkilahti ; Mika Pantzar. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto, 2018. Sivut 5-9 (Department of Economics and Management Publications ; 70).
@inbook{1af89f04a2d945debeb9838554684cca,
title = "Esipuhe – kulutusprofessorin tie kaupungista Viikkiin",
keywords = "512 Liiketaloustiede, 5200 Muut yhteiskuntatieteet",
author = "Autio, {Minna Maarit} and Kylkilahti, {Eliisa Aune Maria} and Autio, {Aulis Jaakko} and Mika Pantzar",
year = "2018",
language = "suomi",
isbn = "978-951-51-4846-9",
series = "Department of Economics and Management Publications",
publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto",
number = "70",
pages = "5--9",
editor = "Jaakko Autio and Minna Autio and Eliisa Kylkilahti and Mika Pantzar",
booktitle = "Kulutus ja talous – N{\"a}k{\"o}kulmia yhteiskunnan muutokseen",
address = "Suomi",

Autio, MM, Kylkilahti, EAM, Autio, AJ & Pantzar, M 2018, Esipuhe – kulutusprofessorin tie kaupungista Viikkiin. julkaisussa J Autio, M Autio, E Kylkilahti & M Pantzar (toim), Kulutus ja talous – Näkökulmia yhteiskunnan muutokseen: Juhlakirja professori Visa Heinosen 60-vuotispäiväksi. Department of Economics and Management Publications , Nro 70, Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto, Helsinki, Sivut 5-9.

Esipuhe – kulutusprofessorin tie kaupungista Viikkiin. / Autio, Minna Maarit; Kylkilahti, Eliisa Aune Maria; Autio, Aulis Jaakko; Pantzar, Mika.

Kulutus ja talous – Näkökulmia yhteiskunnan muutokseen: Juhlakirja professori Visa Heinosen 60-vuotispäiväksi. toim. / Jaakko Autio; Minna Autio; Eliisa Kylkilahti; Mika Pantzar. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto, 2018. s. 5-9 (Department of Economics and Management Publications ; Nro 70).

TY - CHAP

A2 - Pantzar, Mika

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto

CY - Helsinki

Autio MM, Kylkilahti EAM, Autio AJ, Pantzar M. Esipuhe – kulutusprofessorin tie kaupungista Viikkiin. julkaisussa Autio J, Autio M, Kylkilahti E, Pantzar M, toimittajat, Kulutus ja talous – Näkökulmia yhteiskunnan muutokseen: Juhlakirja professori Visa Heinosen 60-vuotispäiväksi. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto. 2018. s. 5-9. (Department of Economics and Management Publications ; 70).