Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoEU citizenship and Free Movement: Taking Supranational Citizenship Seriously.
ToimittajatSandra Mantu, Paul Minderhoud, Elspeth Guild
KustantajaBrill
Julkaisupäivä2019
TilaHyväksytty/In press - 2019
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Simola, A. (Hyväksytty/painossa). EU citizenship as precarious status for precarious workers: Implications of national policies restricting EU citizens’ rights for young university-educated EU migrants in Brussels. teoksessa S. Mantu, P. Minderhoud, & E. Guild (Toimittajat), EU citizenship and Free Movement: : Taking Supranational Citizenship Seriously. Brill.
Simola, Anna. / EU citizenship as precarious status for precarious workers: Implications of national policies restricting EU citizens’ rights for young university-educated EU migrants in Brussels. EU citizenship and Free Movement: : Taking Supranational Citizenship Seriously. . Toimittaja / Sandra Mantu ; Paul Minderhoud ; Elspeth Guild. Brill, 2019.
@inbook{38b442763ff24f57876b008b89ced715,
title = "EU citizenship as precarious status for precarious workers: Implications of national policies restricting EU citizens’ rights for young university-educated EU migrants in Brussels",
author = "Anna Simola",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Sandra Mantu and Paul Minderhoud and Elspeth Guild",
booktitle = "EU citizenship and Free Movement:",
publisher = "Brill",
address = "Netherlands",

Simola, A 2019, EU citizenship as precarious status for precarious workers: Implications of national policies restricting EU citizens’ rights for young university-educated EU migrants in Brussels. julkaisussa S Mantu, P Minderhoud & E Guild (toim), EU citizenship and Free Movement: : Taking Supranational Citizenship Seriously. . Brill.

EU citizenship as precarious status for precarious workers: Implications of national policies restricting EU citizens’ rights for young university-educated EU migrants in Brussels. / Simola, Anna.

EU citizenship and Free Movement: : Taking Supranational Citizenship Seriously. . toim. / Sandra Mantu; Paul Minderhoud; Elspeth Guild. Brill, 2019.

TY - CHAP

T1 - EU citizenship as precarious status for precarious workers: Implications of national policies restricting EU citizens’ rights for young university-educated EU migrants in Brussels

AU - Simola, Anna

PY - 2019