EU:n vesipuitedirektiivin soveltaminen Suomen oloissa

tapaustarkasteluna Säkylän Pyhäjärvi

Susanna Rinta

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoMaatalous ja ympäristö : Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.
    ToimittajatMarko Lindroos
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaHelsingin yliopisto, Taloustieteen laitos
    Julkaisupäivä2006
    Sivut17-21
    TilaJulkaistu - 2006
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiSelvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos
    Numero41

• 411 Maatalous ja metsätieteet
    • maatalous
    • ympäristö

Rinta, S. (2006). EU:n vesipuitedirektiivin soveltaminen Suomen oloissa: tapaustarkasteluna Säkylän Pyhäjärvi. teoksessa M. Lindroos (Toimittaja), Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi. (Sivut 17-21). (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro 41). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos.
    Rinta, Susanna. / EU:n vesipuitedirektiivin soveltaminen Suomen oloissa : tapaustarkasteluna Säkylän Pyhäjärvi. Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.. Toimittaja / Marko Lindroos. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. Sivut 17-21 (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; 41).
    @inbook{8d35d94678ba47b58ec67547d96588ed,
    title = "EU:n vesipuitedirektiivin soveltaminen Suomen oloissa: tapaustarkasteluna S{\"a}kyl{\"a}n Pyh{\"a}j{\"a}rvi",
    keywords = "411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet, maatalous, ymp{\"a}rist{\"o}, maatalous, ymp{\"a}rist{\"o}, maatalous, ymp{\"a}rist{\"o}",
    author = "Susanna Rinta",
    year = "2006",
    language = "suomi",
    series = "Selvityksi{\"a} / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos",
    publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos",
    number = "41",
    pages = "17--21",
    editor = "Marko Lindroos",
    booktitle = "Maatalous ja ymp{\"a}rist{\"o}",
    address = "Suomi",

Rinta, S 2006, EU:n vesipuitedirektiivin soveltaminen Suomen oloissa: tapaustarkasteluna Säkylän Pyhäjärvi. julkaisussa M Lindroos (Toimittaja), Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.. Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos, Nro 41, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Helsinki, Sivut 17-21.

EU:n vesipuitedirektiivin soveltaminen Suomen oloissa : tapaustarkasteluna Säkylän Pyhäjärvi. / Rinta, Susanna.

Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.. toim. / Marko Lindroos. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. s. 17-21 (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro 41).

TY - CHAP

T1 - EU:n vesipuitedirektiivin soveltaminen Suomen oloissa

T2 - tapaustarkasteluna Säkylän Pyhäjärvi

AU - Rinta, Susanna

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos

SP - 17

EP - 21

BT - Maatalous ja ympäristö

A2 - Lindroos, Marko

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos

CY - Helsinki

Rinta S. EU:n vesipuitedirektiivin soveltaminen Suomen oloissa: tapaustarkasteluna Säkylän Pyhäjärvi. julkaisussa Lindroos M, toimittaja, Maatalous ja ympäristö: Monivaikutteisuus, kasvihuonekaasupäästöt ja vesipuitedirektiivi.. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos. 2006. s. 17-21. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; 41).