EuroFIR guidelines for assessment of methods of analysis: GAMA

Isabel Castanheira, Marina Saraiva, Andreia Rego, Velimatti Ollilainen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Chemistry
Vuosikerta193
Sivut82-89
Sivumäärä8
ISSN0308-8146
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 15 helmikuuta 2015
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Castanheira, Isabel ; Saraiva, Marina ; Rego, Andreia ; Ollilainen, Velimatti. / EuroFIR guidelines for assessment of methods of analysis : GAMA. Julkaisussa: Food Chemistry. 2015 ; Vuosikerta 193. Sivut 82-89.
@article{6177887e7fdf4059ba6eee9aaf8ad800,
title = "EuroFIR guidelines for assessment of methods of analysis: GAMA",
keywords = "Data quality, Food composition, Analytical methods, EuroFIR, FOOD COMPOSITION DATA, COMPOSITION DATABASES, DATA QUALITY, EXTRACTION, FISH, 416 Food Science",
author = "Isabel Castanheira and Marina Saraiva and Andreia Rego and Velimatti Ollilainen",
year = "2015",
month = "2",
day = "15",
doi = "10.1016/j.foodchem.2015.03.104",
language = "English",
volume = "193",
pages = "82--89",
journal = "Food Chemistry",
issn = "0308-8146",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",

}

EuroFIR guidelines for assessment of methods of analysis : GAMA. / Castanheira, Isabel; Saraiva, Marina; Rego, Andreia; Ollilainen, Velimatti.

julkaisussa: Food Chemistry, Vuosikerta 193, 15.02.2015, s. 82-89.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - EuroFIR guidelines for assessment of methods of analysis

T2 - GAMA

AU - Castanheira, Isabel

AU - Saraiva, Marina

AU - Rego, Andreia

AU - Ollilainen, Velimatti

PY - 2015/2/15

Y1 - 2015/2/15

KW - Data quality

KW - Food composition

KW - Analytical methods

KW - EuroFIR

KW - FOOD COMPOSITION DATA

KW - COMPOSITION DATABASES

KW - DATA QUALITY

KW - EXTRACTION

KW - FISH

KW - 416 Food Science

U2 - 10.1016/j.foodchem.2015.03.104

DO - 10.1016/j.foodchem.2015.03.104

M3 - Article

VL - 193

SP - 82

EP - 89

JO - Food Chemistry

JF - Food Chemistry

SN - 0308-8146

ER -