Seppo Vehkamäki, Stefan Bäckman

TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiDiscussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management
Numeronro 16
ISSN (painettu)1459-9996

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Vehkamäki, S., & Bäckman, S. (2006). Evaluation of economic activities and poverty in the region close to the National Park of Rio Abiseo in Peru. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; Nro nro 16). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos.
Vehkamäki, Seppo ; Bäckman, Stefan. / Evaluation of economic activities and poverty in the region close to the National Park of Rio Abiseo in Peru. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; nro 16).
@book{1d090faebf9e41179a31b23f88b7904e,
title = "Evaluation of economic activities and poverty in the region close to the National Park of Rio Abiseo in Peru",
abstract = "Abstract",
keywords = "411 Agriculture and forestry",
author = "Seppo Vehkam{\"a}ki and Stefan B{\"a}ckman",
year = "2006",
language = "English",
series = "Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management",
publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos",
number = "nro 16",
address = "Finland",

Vehkamäki, S & Bäckman, S 2006, Evaluation of economic activities and poverty in the region close to the National Park of Rio Abiseo in Peru. Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management, Nro nro 16, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Helsinki.

Evaluation of economic activities and poverty in the region close to the National Park of Rio Abiseo in Peru. / Vehkamäki, Seppo; Bäckman, Stefan.

Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; Nro nro 16).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

TY - BOOK

T1 - Evaluation of economic activities and poverty in the region close to the National Park of Rio Abiseo in Peru

AU - Vehkamäki, Seppo

AU - Bäckman, Stefan

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Abstract

AB - Abstract

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Book

T3 - Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management

BT - Evaluation of economic activities and poverty in the region close to the National Park of Rio Abiseo in Peru

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos

CY - Helsinki

Vehkamäki S, Bäckman S. Evaluation of economic activities and poverty in the region close to the National Park of Rio Abiseo in Peru. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Discussion papers / University of Helsinki, Department of Economics and Management; nro 16).