Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'
Julkaisupäivä2011
Sivut144-147
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaAnnual Meeting: Finnish Centre of Excellence in Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change - Luosto, Suomi
Kesto: 18 toukokuuta 201120 toukokuuta 2011

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka

Järvi, L., Grimmond, C. S. B., Nordbo, A., Setälä, H. M., Taka, M., Siivola, E., ... Vesala, T. (2011). Evaluation of the surface urban energy and water balance scheme (SUEWS) in Helsinki. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' (Sivut 144-147). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Järvi, Leena ; Grimmond, C.S.B. ; Nordbo, Annika ; Setälä, Heikki Martti ; Taka, Maija ; Siivola, Erkki ; Ruth, Olli ; Vesala, Timo. / Evaluation of the surface urban energy and water balance scheme (SUEWS) in Helsinki. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'. 2011. Sivut 144-147 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{9c6b6499cf4e4dcd9a87dc6f3e14d2a6,
title = "Evaluation of the surface urban energy and water balance scheme (SUEWS) in Helsinki",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Leena J{\"a}rvi and C.S.B. Grimmond and Annika Nordbo and Set{\"a}l{\"a}, {Heikki Martti} and Maija Taka and Erkki Siivola and Olli Ruth and Timo Vesala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "144--147",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'",

Järvi, L, Grimmond, CSB, Nordbo, A, Setälä, HM, Taka, M, Siivola, E, Ruth, O & Vesala, T 2011, Evaluation of the surface urban energy and water balance scheme (SUEWS) in Helsinki. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 144-147, Annual Meeting: Finnish Centre of Excellence in Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change, Luosto, Suomi, 18/05/2011.

Evaluation of the surface urban energy and water balance scheme (SUEWS) in Helsinki. / Järvi, Leena ; Grimmond, C.S.B.; Nordbo, Annika; Setälä, Heikki Martti; Taka, Maija; Siivola, Erkki; Ruth, Olli; Vesala, Timo.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 144-147 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Evaluation of the surface urban energy and water balance scheme (SUEWS) in Helsinki

AU - Järvi, Leena

AU - Grimmond, C.S.B.

AU - Nordbo, Annika

AU - Setälä, Heikki Martti

AU - Taka, Maija

AU - Siivola, Erkki

AU - Ruth, Olli

AU - Vesala, Timo

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 144

EP - 147

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'

Järvi L, Grimmond CSB, Nordbo A, Setälä HM, Taka M, Siivola E et al. Evaluation of the surface urban energy and water balance scheme (SUEWS) in Helsinki. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 144-147. (Report series in aerosol science).