Evolution of proteolytic indicators during storage of broiler wooden breast meat

F. Soglia, Z. Zeng, J. Gao, E. Puolanne, C. Cavani, M. Petracci, P. Ertbjerg

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiPoultry Science
Vuosikerta97
Numero4
Sivut1448-1455
Sivumäärä8
ISSN0032-5791
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - huhtikuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 412 Kotieläintiede, maitotaloustiede
  • 4111 Maataloustiede

Lainaa tätä

Soglia, F. ; Zeng, Z. ; Gao, J. ; Puolanne, E. ; Cavani, C. ; Petracci, M. ; Ertbjerg, P. / Evolution of proteolytic indicators during storage of broiler wooden breast meat. Julkaisussa: Poultry Science. 2018 ; Vuosikerta 97, Nro 4. Sivut 1448-1455.
@article{fcabd6eeeb344ed0bbf5adebec4a887e,
title = "Evolution of proteolytic indicators during storage of broiler wooden breast meat",
keywords = "broiler, wooden breast, calpain, calcium, desmin, PORCINE LONGISSIMUS MUSCLE, PECTORALIS-MAJOR MUSCLE, WATER-HOLDING CAPACITY, CHICKEN MUSCLE, PROTEIN-DEGRADATION, MYOFIBRILLAR PROTEINS, POSTMORTEM STORAGE, CALPAIN ACTIVITY, SKELETAL-MUSCLE, QUALITY TRAITS, 412 Animal science, dairy science, 4111 Agronomy",
author = "F. Soglia and Z. Zeng and J. Gao and E. Puolanne and C. Cavani and M. Petracci and P. Ertbjerg",
year = "2018",
month = "4",
doi = "10.3382/ps/pex398",
language = "English",
volume = "97",
pages = "1448--1455",
journal = "Poultry Science",
issn = "0032-5791",
publisher = "Oxford University Press",
number = "4",

}

Evolution of proteolytic indicators during storage of broiler wooden breast meat. / Soglia, F.; Zeng, Z.; Gao, J.; Puolanne, E.; Cavani, C.; Petracci, M.; Ertbjerg, P.

julkaisussa: Poultry Science, Vuosikerta 97, Nro 4, 04.2018, s. 1448-1455.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Evolution of proteolytic indicators during storage of broiler wooden breast meat

AU - Soglia, F.

AU - Zeng, Z.

AU - Gao, J.

AU - Puolanne, E.

AU - Cavani, C.

AU - Petracci, M.

AU - Ertbjerg, P.

PY - 2018/4

Y1 - 2018/4

KW - broiler

KW - wooden breast

KW - calpain

KW - calcium

KW - desmin

KW - PORCINE LONGISSIMUS MUSCLE

KW - PECTORALIS-MAJOR MUSCLE

KW - WATER-HOLDING CAPACITY

KW - CHICKEN MUSCLE

KW - PROTEIN-DEGRADATION

KW - MYOFIBRILLAR PROTEINS

KW - POSTMORTEM STORAGE

KW - CALPAIN ACTIVITY

KW - SKELETAL-MUSCLE

KW - QUALITY TRAITS

KW - 412 Animal science, dairy science

KW - 4111 Agronomy

U2 - 10.3382/ps/pex398

DO - 10.3382/ps/pex398

M3 - Article

VL - 97

SP - 1448

EP - 1455

JO - Poultry Science

JF - Poultry Science

SN - 0032-5791

IS - 4

ER -