Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoMoving from Landscapes to Cityscapes and Back: Theoretical and Applied Approaches to Human Environments
ToimittajatBeata Frydryczak, Mateusz Salwa
JulkaisupaikkaWarsaw & Poznan
KustantajaAdam Mickiewicz University: Institute of European Culture in Gniezno
Julkaisupäivä2019
TilaHyväksytty/In press - 2019
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Lehtinen, S. T. (Hyväksytty/painossa). Experiencing Change in the Urban Lifeworld: Introducing the Concept of Aesthetic Sustainability. teoksessa B. Frydryczak, & M. Salwa (Toimittajat), Moving from Landscapes to Cityscapes and Back: Theoretical and Applied Approaches to Human Environments Warsaw & Poznan: Adam Mickiewicz University: Institute of European Culture in Gniezno .
Lehtinen, Sanna Tuulia. / Experiencing Change in the Urban Lifeworld: Introducing the Concept of Aesthetic Sustainability. Moving from Landscapes to Cityscapes and Back: Theoretical and Applied Approaches to Human Environments. Toimittaja / Beata Frydryczak ; Mateusz Salwa. Warsaw & Poznan : Adam Mickiewicz University: Institute of European Culture in Gniezno , 2019.
@inbook{7e5091ebbf9247baa2ccf7cac09df4e1,
title = "Experiencing Change in the Urban Lifeworld: Introducing the Concept of Aesthetic Sustainability",
author = "Lehtinen, {Sanna Tuulia}",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Beata Frydryczak and Mateusz Salwa",
booktitle = "Moving from Landscapes to Cityscapes and Back: Theoretical and Applied Approaches to Human Environments",
publisher = "Adam Mickiewicz University: Institute of European Culture in Gniezno",
address = "Poland",

Lehtinen, ST 2019, Experiencing Change in the Urban Lifeworld: Introducing the Concept of Aesthetic Sustainability. julkaisussa B Frydryczak & M Salwa (toim), Moving from Landscapes to Cityscapes and Back: Theoretical and Applied Approaches to Human Environments. Adam Mickiewicz University: Institute of European Culture in Gniezno , Warsaw & Poznan.

Experiencing Change in the Urban Lifeworld: Introducing the Concept of Aesthetic Sustainability. / Lehtinen, Sanna Tuulia.

Moving from Landscapes to Cityscapes and Back: Theoretical and Applied Approaches to Human Environments. toim. / Beata Frydryczak; Mateusz Salwa. Warsaw & Poznan : Adam Mickiewicz University: Institute of European Culture in Gniezno , 2019.

TY - CHAP

T1 - Experiencing Change in the Urban Lifeworld: Introducing the Concept of Aesthetic Sustainability

AU - Lehtinen, Sanna Tuulia

PY - 2019