Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet

Framing Genetics and Medical Scientists in Television

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoThe Public Communication of Science : Critical Concepts in Sociology
ToimittajatMassimiano Bucchi, Brian Trench
JulkaisupaikkaAbingdon
KustantajaRoutledge
Julkaisupäivä2016
ISBN (painettu)978-0-415-71804-2
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 518 Media- ja viestintätieteet

Väliverronen, E. T. (2016). Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet: Framing Genetics and Medical Scientists in Television. teoksessa M. Bucchi, & B. Trench (Toimittajat), The Public Communication of Science: Critical Concepts in Sociology Abingdon: Routledge.
Väliverronen, Esa Tapani. / Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet : Framing Genetics and Medical Scientists in Television. The Public Communication of Science: Critical Concepts in Sociology. Toimittaja / Massimiano Bucchi ; Brian Trench. Abingdon : Routledge, 2016.
@inbook{d16ef53d442e4340a10354e4b5a18d5a,
title = "Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet: Framing Genetics and Medical Scientists in Television",
keywords = "518 Media and communications",
author = "V{\"a}liverronen, {Esa Tapani}",
year = "2016",
language = "English",
isbn = "978-0-415-71804-2",
editor = "Massimiano Bucchi and Brian Trench",
booktitle = "The Public Communication of Science",
publisher = "Routledge",
address = "International",

Väliverronen, ET 2016, Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet: Framing Genetics and Medical Scientists in Television. julkaisussa M Bucchi & B Trench (toim), The Public Communication of Science: Critical Concepts in Sociology. Routledge, Abingdon.

Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet : Framing Genetics and Medical Scientists in Television. / Väliverronen, Esa Tapani.

The Public Communication of Science: Critical Concepts in Sociology. toim. / Massimiano Bucchi; Brian Trench. Abingdon : Routledge, 2016.

TY - CHAP

T1 - Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet

T2 - Framing Genetics and Medical Scientists in Television

AU - Väliverronen, Esa Tapani