Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Kuvaus

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoTala om mångfald! : Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund
ToimittajatKarin Creutz, Mika Helander
JulkaisupaikkaHelsingfors
KustantajaSvenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet
Julkaisupäivä2015
Sivut141-156
ISBN (painettu)978-952-10-8828-5
TilaJulkaistu - 2015
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiSSKH Meddelanden
KustantajaSvenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet
Numero79
ISSN (painettu)1235-3892

• 5141 Sosiologia
  • 5142 Sosiaali- ja yhteiskuntapolitiikka

Alho, R. J. (2015). Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. teoksessa K. Creutz, & M. Helander (Toimittajat), Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund (Sivut 141-156). (SSKH Meddelanden; Nro 79). Helsingfors: Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet.
Alho, Rolle Julius. / Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund. Toimittaja / Karin Creutz ; Mika Helander. Helsingfors : Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, 2015. Sivut 141-156 (SSKH Meddelanden; 79).
@inbook{d7f0f5c54ab1477aad8871466a158623,
title = "Fackf{\"o}reningarnas reaktion p{\aa} den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-omr{\aa}det",
abstract = "Title in English: {"}Trade Unions' Responses to Transnational Mobility in the Helsinki-Tallinn Area.",
keywords = "5141 Sociology, 5142 Social policy",
author = "Alho, {Rolle Julius}",
year = "2015",
language = "English",
isbn = "978-952-10-8828-5",
series = "SSKH Meddelanden",
publisher = "Svenska social- och kommunalh{\"o}gskolan vid Helsingfors universitet",
number = "79",
pages = "141--156",
editor = "Creutz, {Karin } and Mika Helander",
booktitle = "Tala om m{\aa}ngfald!",
address = "Finland",

Alho, RJ 2015, Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. julkaisussa K Creutz & M Helander (toim), Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund. SSKH Meddelanden, Nro 79, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, Helsingfors, Sivut 141-156.

Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. / Alho, Rolle Julius.

Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund. toim. / Karin Creutz; Mika Helander. Helsingfors : Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, 2015. s. 141-156 (SSKH Meddelanden; Nro 79).

TY - CHAP

T1 - Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området

AU - Alho, Rolle Julius

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Title in English: "Trade Unions' Responses to Transnational Mobility in the Helsinki-Tallinn Area.

AB - Title in English: "Trade Unions' Responses to Transnational Mobility in the Helsinki-Tallinn Area.

KW - 5141 Sociology

KW - 5142 Social policy

M3 - Chapter

SN - 978-952-10-8828-5

T3 - SSKH Meddelanden

SP - 141

EP - 156

BT - Tala om mångfald!

A2 - Creutz, Karin

A2 - Helander, Mika

PB - Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet

CY - Helsingfors

Alho RJ. Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. julkaisussa Creutz K, Helander M, toimittajat, Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund. Helsingfors: Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet. 2015. s. 141-156. (SSKH Meddelanden; 79).