Fermentation and dry fractionation increase bioactivity of cloudberry (Rubus chamaemorus)

Riitta Puupponen-Pimiä, Liisa Nohynek, Riikka Juvonen, Tuija Kössö, Pilar Truchado, Benita Alice Westerlund-Wikström, Tiina Leppänen, Eeva Moilanen, Kirsi-Marja Oksman-Caldentey

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Chemistry
Vuosikerta197
NumeroPart A
Sivut950–958
ISSN0308-8146
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 14 marrask. 2015
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
  • 1182 Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Siteeraa tätä