Fermented cereal-based functional foods

Hannu Salovaara, Lauri Simonson

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Abstrakti

Salovaara, H. & Simonson, L. 2004. Fermented cereal-based functional foods. Pages 721-727 in Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology, YH Hui, LM Goddik, AS Hansen, J Josephsen, WK Nip, PS Stanfield & F Toldra (eds.). Marcel Dekker Inc.,New York.
Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoHandbook of Food and Beverage Fermentation Technology
ToimittajatYH Hui, LM Goddick, AS Hansen, J Josephsen, WK Nip, PS Stanfield, F Toldra
Sivumäärä6
KustantajaMarcel Dekker
Julkaisupäivä2004
Sivut721-727
TilaJulkaistu - 2004
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 220 Teollinen bioteknologia

Siteeraa tätä