Projekteja vuodessa
Abstrakti
Alkuperäiskieli | englanti |
---|---|
Artikkeli | 102954 |
Lehti | Innovative Food Science and Emerging Technologies |
Vuosikerta | 77 |
Sivumäärä | 11 |
ISSN | 1466-8564 |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - 22 toukok. 2022 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu |
Tieteenalat
- 416 Elintarviketieteet
-
Leg4Life: Legumes for sustainable food system and healthy life
Pajari, A., Piironen, V., Vanhatalo, A., Simojoki, A., Jouppila, K., Kariluoto, S., Päivärinta, E., Konttinen, H., Hyytiäinen, K., Lombardini (former Lombardini-Riipinen), C., Lamminen, M., Alakukku, L., Chamlagain, B., Coda, R., Ertbjerg, P., Edelmann, M., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Itkonen, S., Katina, K., Knaapila, A., Kokkonen, T., Kuoppala, K., Lampi, A., Mäkelä, P., Nurmi, V., Ramos-Diaz, J. M., Salonen, A., Sandell, M., Sihvonen, M., Sontag-Strohm, T., Stoddard, F., Tenkanen, M. & Varmanen, P.
01/06/2019 → 31/08/2022
Projekti: Tutkimusprojekti
-
3TexVegs+H: Tasty Texture: Tailored fibre/protein-rich vegetarian Health Power food & novel extrusion technology platform
Piironen, V., Jouppila, K., Sontag-Strohm, T., Knaapila, A., Katina, K., Ramos-Diaz, J. M. & Edelmann, M.
01/01/2019 → 31/12/2020
Projekti: Tutkimusprojekti
Laitteet
-
-
X-ray Microtomography Laboratory
Simo Huotari (Johtaja) & Heikki Suhonen (Johtaja)
Fysiikan osastoLaitteistot/tilat: Tutkimuslaboratorio