FIN-EPOS - Suomen liittyminen EPOS hankkeeseen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoXVIII Geofysiikan päivät : Helsingissä 18.-19.05.2017
ToimittajatToni Veikkolainen ... [et al.]
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaGeofysiikan seura
Julkaisupäivä19 toukokuuta 2017
Sivut114-116
TilaJulkaistu - 19 toukokuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaGeofysiikan päivät - , Suomi
Kesto: 18 toukokuuta 201719 toukokuuta 2017
Konferenssinumero: XXVIII

Julkaisusarja

NimiXXVIII GEOFYSIIKAN PÄIVÄT
KustantajaGEOFYSIIKAN SEURA
ISSN (painettu)0358-2981
ISSN (elektroninen)1798-2200

• 1171 Geotieteet

Vuorinen, T. A. T., Korja, A., & Aalto, A. J. (2017). FIN-EPOS - Suomen liittyminen EPOS hankkeeseen. teoksessa T. Veikkolainen ... [et al.] (Toimittaja), XVIII Geofysiikan päivät: Helsingissä 18.-19.05.2017 (Sivut 114-116). (XXVIII GEOFYSIIKAN PÄIVÄT). Helsinki: Geofysiikan seura.
Vuorinen, Tommi Antton Tapani ; Korja, Annakaisa ; Aalto, Aleksi Jeremias. / FIN-EPOS - Suomen liittyminen EPOS hankkeeseen. XVIII Geofysiikan päivät: Helsingissä 18.-19.05.2017. Toimittaja / Toni Veikkolainen ... [et al.]. Helsinki : Geofysiikan seura, 2017. Sivut 114-116 (XXVIII GEOFYSIIKAN PÄIVÄT).
@inproceedings{dd31dd820d8c4b3f9522ba9d782a006f,
title = "FIN-EPOS - Suomen liittyminen EPOS hankkeeseen",
abstract = "FIN-EPOS consortium is a joint community of Finnish national research institutes tasked with operating and maintaining solid-earth geophysical and geological observatories and laboratories in Finland. These national research infrastructures (NRIs) seek to join EPOS research infrastructure (EPOS RI) and further pursue Finland’s participation as a founding member in EPOS ERIC (European Research Infrastructure Consortium). The primary purpose of the consortium is to act as a coordinating body between various NRIs and the EPOS RI. FIN-EPOS engages in planning and development of the national EPOS RI, provides support in EPOS implementation phase (IP) for the partner NRIs and seeks to ensure long-term sustainability of Finland - EPOS relationship.",
keywords = "1171 Geotieteet",
author = "Vuorinen, {Tommi Antton Tapani} and Annakaisa Korja and Aalto, {Aleksi Jeremias}",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2017",
month = "5",
day = "19",
language = "suomi",
series = "XXVIII GEOFYSIIKAN P{\"A}IV{\"A}T",
publisher = "Geofysiikan seura",
pages = "114--116",
editor = "{Veikkolainen ... [et al.]}, {Toni }",
booktitle = "XVIII Geofysiikan p{\"a}iv{\"a}t",
address = "Suomi",

Vuorinen, TAT, Korja, A & Aalto, AJ 2017, FIN-EPOS - Suomen liittyminen EPOS hankkeeseen. julkaisussa T Veikkolainen ... [et al.] (Toimittaja), XVIII Geofysiikan päivät: Helsingissä 18.-19.05.2017. XXVIII GEOFYSIIKAN PÄIVÄT, Geofysiikan seura, Helsinki, Sivut 114-116, Geofysiikan päivät, Suomi, 18/05/2017.

FIN-EPOS - Suomen liittyminen EPOS hankkeeseen. / Vuorinen, Tommi Antton Tapani; Korja, Annakaisa; Aalto, Aleksi Jeremias.

XVIII Geofysiikan päivät: Helsingissä 18.-19.05.2017. toim. / Toni Veikkolainen ... [et al.]. Helsinki : Geofysiikan seura, 2017. s. 114-116 (XXVIII GEOFYSIIKAN PÄIVÄT).

TY - GEN

T1 - FIN-EPOS - Suomen liittyminen EPOS hankkeeseen

AU - Vuorinen, Tommi Antton Tapani

AU - Korja, Annakaisa

AU - Aalto, Aleksi Jeremias

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2017/5/19

Y1 - 2017/5/19

N2 - FIN-EPOS consortium is a joint community of Finnish national research institutes tasked with operating and maintaining solid-earth geophysical and geological observatories and laboratories in Finland. These national research infrastructures (NRIs) seek to join EPOS research infrastructure (EPOS RI) and further pursue Finland’s participation as a founding member in EPOS ERIC (European Research Infrastructure Consortium). The primary purpose of the consortium is to act as a coordinating body between various NRIs and the EPOS RI. FIN-EPOS engages in planning and development of the national EPOS RI, provides support in EPOS implementation phase (IP) for the partner NRIs and seeks to ensure long-term sustainability of Finland - EPOS relationship.

AB - FIN-EPOS consortium is a joint community of Finnish national research institutes tasked with operating and maintaining solid-earth geophysical and geological observatories and laboratories in Finland. These national research infrastructures (NRIs) seek to join EPOS research infrastructure (EPOS RI) and further pursue Finland’s participation as a founding member in EPOS ERIC (European Research Infrastructure Consortium). The primary purpose of the consortium is to act as a coordinating body between various NRIs and the EPOS RI. FIN-EPOS engages in planning and development of the national EPOS RI, provides support in EPOS implementation phase (IP) for the partner NRIs and seeks to ensure long-term sustainability of Finland - EPOS relationship.

KW - 1171 Geotieteet

M3 - Konferenssiartikkeli

T3 - XXVIII GEOFYSIIKAN PÄIVÄT

SP - 114

EP - 116

BT - XVIII Geofysiikan päivät

A2 - Veikkolainen ... [et al.], Toni

PB - Geofysiikan seura

CY - Helsinki

Vuorinen TAT, Korja A, Aalto AJ. FIN-EPOS - Suomen liittyminen EPOS hankkeeseen. julkaisussa Veikkolainen ... [et al.] T, toimittaja, XVIII Geofysiikan päivät: Helsingissä 18.-19.05.2017. Helsinki: Geofysiikan seura. 2017. s. 114-116. (XXVIII GEOFYSIIKAN PÄIVÄT).