Kajsa Ekroos, Maria Lima-Toivanen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraportti

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaUniversity of Helsinki, Viikki Tropical Resources Institute (VITRI)
ISBN (painettu)978-951-51-4732-5
ISBN (elektroninen)978-951-51-4733-2
TilaJulkaistu - 18 joulukuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

• 5200 Muut yhteiskuntatieteet

Ekroos, K., & Lima-Toivanen, M. (2018). Finnish Research, Higher Education and Innovation Cooperation with Latin America and the Caribbean : Roadblocks and Recommendations for Future Action. Helsinki: University of Helsinki, Viikki Tropical Resources Institute (VITRI).
Ekroos, Kajsa ; Lima-Toivanen, Maria. / Finnish Research, Higher Education and Innovation Cooperation with Latin America and the Caribbean : Roadblocks and Recommendations for Future Action. Helsinki : University of Helsinki, Viikki Tropical Resources Institute (VITRI), 2018. 78 Sivumäärä
@book{a66992f4c927460eabe117ef5d2c0893,
title = "Finnish Research, Higher Education and Innovation Cooperation with Latin America and the Caribbean : Roadblocks and Recommendations for Future Action",
keywords = "5200 Other social sciences",
author = "Kajsa Ekroos and Maria Lima-Toivanen",
year = "2018",
month = "12",
day = "18",
language = "English",
isbn = "978-951-51-4732-5",
publisher = "University of Helsinki, Viikki Tropical Resources Institute (VITRI)",
address = "Finland",

Ekroos, K & Lima-Toivanen, M 2018, Finnish Research, Higher Education and Innovation Cooperation with Latin America and the Caribbean : Roadblocks and Recommendations for Future Action. University of Helsinki, Viikki Tropical Resources Institute (VITRI), Helsinki.

Finnish Research, Higher Education and Innovation Cooperation with Latin America and the Caribbean : Roadblocks and Recommendations for Future Action. / Ekroos, Kajsa; Lima-Toivanen, Maria.

Helsinki : University of Helsinki, Viikki Tropical Resources Institute (VITRI), 2018. 78 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraportti

TY - BOOK

T1 - Finnish Research, Higher Education and Innovation Cooperation with Latin America and the Caribbean : Roadblocks and Recommendations for Future Action

AU - Ekroos, Kajsa

AU - Lima-Toivanen, Maria

PY - 2018/12/18

Y1 - 2018/12/18

KW - 5200 Other social sciences

M3 - Commissioned report

SN - 978-951-51-4732-5

BT - Finnish Research, Higher Education and Innovation Cooperation with Latin America and the Caribbean : Roadblocks and Recommendations for Future Action

PB - University of Helsinki, Viikki Tropical Resources Institute (VITRI)

CY - Helsinki

Ekroos K, Lima-Toivanen M. Finnish Research, Higher Education and Innovation Cooperation with Latin America and the Caribbean : Roadblocks and Recommendations for Future Action. Helsinki: University of Helsinki, Viikki Tropical Resources Institute (VITRI), 2018. 78 s.