Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoThe professional and pedagogical training of secondary school teachers : A critical and comparative approach
    JulkaisupaikkaAthens
    KustantajaUniversity of Athens,
    Julkaisupäivä2011
    Painos1
    ISBN (painettu)978-960-89470-1-6
    TilaJulkaistu - 2011
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 516 Kasvatustieteet

Lavonen, J., & Krzywacki, H. (2011). Finnish secondary school teacher education in mathematics, physics and chemistry: Assumptions behind the programme. teoksessa The professional and pedagogical training of secondary school teachers : A critical and comparative approach (1 toim.). Athens: University of Athens,.
    Lavonen, Jari ; Krzywacki, Heidi. / Finnish secondary school teacher education in mathematics, physics and chemistry : Assumptions behind the programme. The professional and pedagogical training of secondary school teachers : A critical and comparative approach. 1. toim. Athens : University of Athens, 2011.
    @inbook{55429b88b529491aadbab7264ad10585,
    title = "Finnish secondary school teacher education in mathematics, physics and chemistry: Assumptions behind the programme",
    keywords = "516 Educational sciences",
    author = "Jari Lavonen and Heidi Krzywacki",
    year = "2011",
    language = "English",
    isbn = "978-960-89470-1-6",
    booktitle = "The professional and pedagogical training of secondary school teachers",
    publisher = "University of Athens,",
    address = "Greece",
    edition = "1",

Lavonen, J & Krzywacki, H 2011, Finnish secondary school teacher education in mathematics, physics and chemistry: Assumptions behind the programme. julkaisussa The professional and pedagogical training of secondary school teachers : A critical and comparative approach. 1 toim, University of Athens, Athens.

Finnish secondary school teacher education in mathematics, physics and chemistry : Assumptions behind the programme. / Lavonen, Jari; Krzywacki, Heidi.

TY - CHAP

T1 - Finnish secondary school teacher education in mathematics, physics and chemistry

T2 - Assumptions behind the programme

AU - Lavonen, Jari