Flour quality and industrial baking performance

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Abstrakti

Salovaara H. Flour quality and industrial baking performance. Pages 265-271 in "Cereal Science and Technology. Proc. 23. Nordic Cereal Congress, Copenhagen, August 17-20, 1987.
Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoCereal Science and Technology : Proc. 23. Nordic Cereal Congress, Copenhagen
Sivumäärä6
Julkaisupäivä1987
Sivut265-271
TilaJulkaistu - 1987
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
Tapahtuma23. Nordic Cereal Congress, Copenhagen, August 17-20, 1987. - , Tanska
Kesto: 1 tammikuuta 1800 → …

Lisätietoja


Volume:
Proceeding volume:

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä