Foaming of differently processed oats

Role of non-polar lipids and tryptophanin proteins

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiCereal Chemistry
Vuosikerta88
Numero3
Sivut239-244
Sivumäärä6
ISSN0009-0352
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 415 Muut maataloustieteet
  • food science
  • cereal technology
  • food technology
  • 416 Elintarviketieteet
  • 116 Kemia

Lainaa tätä

@article{f769118db8c64940b72a01d47a026523,
title = "Foaming of differently processed oats: Role of non-polar lipids and tryptophanin proteins",
keywords = "415 Other agricultural sciences, food science, cereal technology, food technology, 416 Food Science, 116 Chemical sciences",
author = "Otto Kaukonen and Tuula Sontag-Strohm and Hannu Salovaara and Anna-Maija Lampi and Juhani Sibakov and Jussi Loponen",
year = "2011",
doi = "10.1094/CCHEM-11-10-0154",
language = "English",
volume = "88",
pages = "239--244",
journal = "Cereal Chemistry",
issn = "0009-0352",
publisher = "AACC International",
number = "3",

}

Foaming of differently processed oats : Role of non-polar lipids and tryptophanin proteins. / Kaukonen, Otto; Sontag-Strohm, Tuula; Salovaara, Hannu; Lampi, Anna-Maija; Sibakov, Juhani; Loponen, Jussi.

julkaisussa: Cereal Chemistry, Vuosikerta 88, Nro 3, 2011, s. 239-244.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Foaming of differently processed oats

T2 - Role of non-polar lipids and tryptophanin proteins

AU - Kaukonen, Otto

AU - Sontag-Strohm, Tuula

AU - Salovaara, Hannu

AU - Lampi, Anna-Maija

AU - Sibakov, Juhani

AU - Loponen, Jussi

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 415 Other agricultural sciences

KW - food science

KW - cereal technology

KW - food technology

KW - 416 Food Science

KW - 116 Chemical sciences

U2 - 10.1094/CCHEM-11-10-0154

DO - 10.1094/CCHEM-11-10-0154

M3 - Article

VL - 88

SP - 239

EP - 244

JO - Cereal Chemistry

JF - Cereal Chemistry

SN - 0009-0352

IS - 3

ER -