Folates in rye

determination and enhancement by food processing

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirjaArtikkelikokoelma

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
Kustantaja
Painoksen ISBN978-952-10-4646-9
Sähköinen ISBN978-952-10-4647-6
TilaJulkaistu - 2008
OKM-julkaisutyyppiG5 Tohtorinväitöskirja (artikkeli)

Tieteenalat

  • pitoisuus
  • ruis
  • folaatit
  • prosessointi
  • 116 Kemia
  • 411 Maatalous ja metsätieteet

Lainaa tätä

Kariluoto, Susanna. / Folates in rye : determination and enhancement by food processing. Helsinki : University of Helsinki, 2008. 86 Sivumäärä
@phdthesis{dbc66ca605d74108929cd7032220a4ee,
title = "Folates in rye: determination and enhancement by food processing",
keywords = "pitoisuus, ruis, folaatit, prosessointi, 116 Kemia, 411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet",
author = "Susanna Kariluoto",
year = "2008",
language = "suomi",
isbn = "978-952-10-4646-9",
series = "EKT-sarja",
publisher = "University of Helsinki",
number = "1420",
address = "Suomi",

}

Folates in rye : determination and enhancement by food processing. / Kariluoto, Susanna.

Helsinki : University of Helsinki, 2008. 86 s.

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirjaArtikkelikokoelma

TY - THES

T1 - Folates in rye

T2 - determination and enhancement by food processing

AU - Kariluoto, Susanna

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - pitoisuus

KW - ruis

KW - folaatit

KW - prosessointi

KW - 116 Kemia

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Väitöskirja

SN - 978-952-10-4646-9

T3 - EKT-sarja

PB - University of Helsinki

CY - Helsinki

ER -

Kariluoto S. Folates in rye: determination and enhancement by food processing. Helsinki: University of Helsinki, 2008. 86 s. (EKT-sarja; 1420).