Food associated listeriosis, yersiniosis, and botulism: new DNA-based methods for studying the infection routes, controlling the spread and assessing the risks in food production

Julkaisun otsikon käännös: Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi: uudet molekyyligeneettiset menetelmät taudinaiheuttajien infektioreittien selvittämisessä, leviämisen torjumisessa ja elintarviketuotannon riskien kartoittamisessa

Hannu Korkeala, Kristiina Asplund, Tiina Autio, Johanna Björkroth, Maria Fredriksson-Ahomaa, Sanna Hellström, Sebastian Hielm, Eija Hyytiä, Katri Jalava, Tiina Korte, Miia Lindström, Janne Lundén, Annukka Markkula, Mari Nevas, Maria Miettinen, Leena Oksa, Anja Siitonen, Saija Hallanvuo, Susanna Lukinmaa, Teemu RinttiläMikael Skurnik, Saija Kiljunen, Maria Pajunen, Lotta Söderholm

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

    Julkaisun otsikon käännösElintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi: uudet molekyyligeneettiset menetelmät taudinaiheuttajien infektioreittien selvittämisessä, leviämisen torjumisessa ja elintarviketuotannon riskien kartoittamisessa
    Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoSYTTY Finnish Research Programme on Environmental Health 1998-2001 : Results
    ToimittajatSoile Juuti, Heli Leinonen
    Sivumäärä10
    JulkaisupaikkaKuopio
    KustantajaFinnish Research Programme on Environmental Health
    Julkaisupäivä2002
    Sivut276-285
    ISBN (painettu)951-97981-3-7
    TilaJulkaistu - 2002
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

    Julkaisusarja

    NimiPublications of the Finnish Research Programme on Environmental Health - SYTTY
    KustantajaFinnish Research Programme on Environmental Health, SYTTY
    Numero1/2002
    ISSN (painettu)1456-1654

    Tieteenalat

    • 413 Eläinlääketiede
    • Listeria monocytogenes
    • Yersinia enterocolitica
    • Clostridium botulinum
    • Yersinia pseudotuberculosis
    • elintarvikehygienia
    • bakteerit
    • elintarvikkeet
    • listerioosi
    • yersinioosi
    • botulismi
    • ruokamyrkytys
    • elintarviketuotanto
    • molekyyligenetiikka
    • tutkimusmenetelmät
    • riskit

    Siteeraa tätä