Projekteja vuodessa
Alkuperäiskieli | englanti |
---|---|
Artikkeli | 1368980022001707 |
Lehti | Public Health Nutrition |
Vuosikerta | 25 |
Numero | 11 |
Sivut | 3265-3277 |
Sivumäärä | 13 |
ISSN | 1368-9800 |
DOI - pysyväislinkit | |
Tila | Julkaistu - marrask. 2022 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu |
Tieteenalat
- 3143 Ravitsemustiede
Projektit
- 1 Päättynyt
-
Assessing the potential of novel food production technologies to improve the environmental sustainability of food systems
Tuomisto, H., Mazac, R. M., El Wali, M., Karinen, H. J., Kokko, R. I. E., Omotosho, T. O. & Dalmau Arredondo, L.
Faculty of Agriculture and Forestry
02/09/2019 → 31/12/2022
Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke