Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035

Julkaisun otsikon käännös: Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035

Nesli Sözer, Emilia Nordlund, Kaisa Poutanen, Maria Åkerman, Marina Heinonen, Mari Sandell, Marjukka Kolehmainen, Liisa Maunuksela, Johanna Vilkki, Suvi Virtanen, Baoru Yang

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Julkaisun otsikon käännösSuomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035
Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaEspoo
KustantajaVTT Technical Research Centre of Finland
Sivumäärä24
ISBN (elektroninen)978-951-38-8830-5, 978-951-38-8829-9
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2021
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Lisätietoja

Julkaistu myös Suomen kielellä:
Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035.

Tieteenalat

  • 3143 Ravitsemustiede

Siteeraa tätä