Foodborne viruses in ready-to-eat foods

Leena Marjaana Maunula, Carl-Henrik von Bonsdorff

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoFood Hygiene and Toxicology in Ready to Eat Foods
ToimittajatParthena Kotzekidou
Sivumäärä18
JulkaisupaikkaAmsterdam
KustantajaElsevier
Julkaisupäivä2016
Sivut51-68
ISBN (painettu)978-0-12-801916-0
ISBN (elektroninen)9780128020081
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Tieteenalat

  • 413 Eläinlääketiede
  • 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Siteeraa tätä

Maunula, L. M., & von Bonsdorff, C-H. (2016). Foodborne viruses in ready-to-eat foods. teoksessa P. Kotzekidou (Toimittaja), Food Hygiene and Toxicology in Ready to Eat Foods (Sivut 51-68). Elsevier. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-801916-0.00004-2