Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoAddress forms across cultures in educational settings
ToimittajatYasemin Bayyurt, Çiler Hatipoğlu, Leyla Marti
KustantajaJohn Benjamins Publishing Company
Julkaisupäivä23 tammikuuta 2019
TilaHyväksytty/In press - 23 tammikuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Holttinen, T. E., & Isosävi, J. M. (Hyväksytty/painossa). Forms of address choices among Finnish and French university students and native French teachers. teoksessa Y. Bayyurt, Ç. Hatipoğlu, & L. Marti (Toimittajat), Address forms across cultures in educational settings John Benjamins Publishing Company.
Holttinen, Tuuli Emilia ; Isosävi, Johanna Marika. / Forms of address choices among Finnish and French university students and native French teachers. Address forms across cultures in educational settings . Toimittaja / Yasemin Bayyurt ; Çiler Hatipoğlu ; Leyla Marti. John Benjamins Publishing Company, 2019.
@inbook{d32c861cc72d49fb8eda66af7fe0ce68,
title = "Forms of address choices among Finnish and French university students and native French teachers",
author = "Holttinen, {Tuuli Emilia} and Isos{\"a}vi, {Johanna Marika}",
year = "2019",
month = "1",
day = "23",
language = "English",
editor = "Bayyurt, {Yasemin } and Hatipoğlu, {{\cC}iler } and Leyla Marti",
booktitle = "Address forms across cultures in educational settings",
publisher = "John Benjamins Publishing Company",
address = "Netherlands",

Holttinen, TE & Isosävi, JM 2019, Forms of address choices among Finnish and French university students and native French teachers. julkaisussa Y Bayyurt, Ç Hatipoğlu & L Marti (toim), Address forms across cultures in educational settings . John Benjamins Publishing Company.

Forms of address choices among Finnish and French university students and native French teachers. / Holttinen, Tuuli Emilia; Isosävi, Johanna Marika.

Address forms across cultures in educational settings . toim. / Yasemin Bayyurt; Çiler Hatipoğlu; Leyla Marti. John Benjamins Publishing Company, 2019.

TY - CHAP

T1 - Forms of address choices among Finnish and French university students and native French teachers

AU - Holttinen, Tuuli Emilia

AU - Isosävi, Johanna Marika