Franz Boas and Russian Anthropology

Dmitry Arzyutov (Toimittaja), Sergei A. Kan (Toimittaja), Laura Siragusa (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
KustantajaUniversity of Nebraska Press
TilaValmisteltavana - 2022
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiFranz Boas Papers

Arzyutov, D., Kan, S. A., & Siragusa, L. (Toimittajat) (2022). Franz Boas and Russian Anthropology. (Franz Boas Papers). University of Nebraska Press.
Arzyutov, Dmitry (Toimittaja) ; Kan, Sergei A. (Toimittaja) ; Siragusa, Laura (Toimittaja). / Franz Boas and Russian Anthropology. University of Nebraska Press, 2022. (Franz Boas Papers).
@book{97462068736c4327942ceae4c2f78d71,
title = "Franz Boas and Russian Anthropology",
editor = "Dmitry Arzyutov and Kan, {Sergei A.} and Laura Siragusa",
year = "2022",
language = "English",
series = "Franz Boas Papers",
publisher = "University of Nebraska Press",
address = "United States",

Arzyutov, D, Kan, SA & Siragusa, L (toim) 2022, Franz Boas and Russian Anthropology. Franz Boas Papers, University of Nebraska Press.

Franz Boas and Russian Anthropology. / Arzyutov, Dmitry (Toimittaja); Kan, Sergei A. (Toimittaja); Siragusa, Laura (Toimittaja).

University of Nebraska Press, 2022. (Franz Boas Papers).

TY - BOOK

T1 - Franz Boas and Russian Anthropology

A2 - Arzyutov, Dmitry

A2 - Kan, Sergei A.

A2 - Siragusa, Laura

PY - 2022

Y1 - 2022

M3 - Anthology or special issue

T3 - Franz Boas Papers

BT - Franz Boas and Russian Anthropology

PB - University of Nebraska Press

Arzyutov D, (ed.), Kan SA, (ed.), Siragusa L, (ed.). Franz Boas and Russian Anthropology. University of Nebraska Press, 2022. (Franz Boas Papers).