Gender and Cross-cultural Cooperation in the 1898 Reforms

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoConference Proceedings, Material and Textual Studies in a Cross-Cultural Context: Chinese History and Beyond
KustantajaSun Yat-sen University, Guangdong
Julkaisupäivä2014
TilaJulkaistu - 2014
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Ristivojevic, D. (2014). Gender and Cross-cultural Cooperation in the 1898 Reforms. teoksessa Conference Proceedings, Material and Textual Studies in a Cross-Cultural Context: Chinese History and Beyond Sun Yat-sen University, Guangdong.
Ristivojevic, Dusica. / Gender and Cross-cultural Cooperation in the 1898 Reforms. Conference Proceedings, Material and Textual Studies in a Cross-Cultural Context: Chinese History and Beyond. Sun Yat-sen University, Guangdong, 2014.
@inproceedings{3aae23df8c9b465ea5d72b86511c791b,
title = "Gender and Cross-cultural Cooperation in the 1898 Reforms",
author = "Dusica Ristivojevic",
year = "2014",
language = "English",
booktitle = "Conference Proceedings, Material and Textual Studies in a Cross-Cultural Context: Chinese History and Beyond",
publisher = "Sun Yat-sen University, Guangdong",
address = "China",

Ristivojevic, D 2014, Gender and Cross-cultural Cooperation in the 1898 Reforms. julkaisussa Conference Proceedings, Material and Textual Studies in a Cross-Cultural Context: Chinese History and Beyond. Sun Yat-sen University, Guangdong.

Gender and Cross-cultural Cooperation in the 1898 Reforms. / Ristivojevic, Dusica.

TY - GEN

T1 - Gender and Cross-cultural Cooperation in the 1898 Reforms

AU - Ristivojevic, Dusica

PY - 2014