Julkaisun otsikon käännös: GF10 symposiumin esitelmien ja postereiden lyhennelmät

Hannu Salovaara (Toimittaja), Jussi Loponen (Toimittaja), Päivi Kanerva (Toimittaja), Tuula Sontag-Strohm (Toimittaja), Sanna Luoto (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Kuvaus

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötiteiden laitos
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

• 415 Muut maataloustieteet
  • elintarviketieteet
  • viljateknologia
  • ruoakintoleranssit
  • keliakia
  • ruokaturvallisuus

Salovaara, H., Loponen, J., Kanerva, P., Sontag-Strohm, T., & Luoto, S. (Toimittajat) (2010). GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland: [Book of Abstracts]. Helsinki: Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötiteiden laitos.
Salovaara, Hannu (Toimittaja) ; Loponen, Jussi (Toimittaja) ; Kanerva, Päivi (Toimittaja) ; Sontag-Strohm, Tuula (Toimittaja) ; Luoto, Sanna (Toimittaja). / GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland : [Book of Abstracts]. Helsinki : Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötiteiden laitos, 2010. 224 Sivumäärä
@book{3d9d7f8159fd4168a36f654afa25c7b4,
title = "GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland: [Book of Abstracts]",
abstract = "Book of Abstracts. 2nd International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages, 8-11.6.2010, Tampere, Finland. H. Salovaara, J. Loponen, P. Kanerva, T. Sontag-Strohm, S. Luoto (eds.), University of Helsinki. 203 s.",
keywords = "415 Other agricultural sciences, elintarviketieteet, viljateknologia, ruoakintoleranssit, keliakia, ruokaturvallisuus",
editor = "Hannu Salovaara and Jussi Loponen and P{\"a}ivi Kanerva and Tuula Sontag-Strohm and Sanna Luoto",
year = "2010",
language = "English",
publisher = "Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ymp{\"a}rist{\"o}titeiden laitos",
address = "Finland",

Salovaara, H, Loponen, J, Kanerva, P, Sontag-Strohm, T & Luoto, S (toim) 2010, GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland: [Book of Abstracts]. Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötiteiden laitos, Helsinki.

GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland : [Book of Abstracts]. / Salovaara, Hannu (Toimittaja); Loponen, Jussi (Toimittaja); Kanerva, Päivi (Toimittaja); Sontag-Strohm, Tuula (Toimittaja); Luoto, Sanna (Toimittaja).

Helsinki : Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötiteiden laitos, 2010. 224 s.

TY - BOOK

T1 - GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland

T2 - [Book of Abstracts]

A2 - Salovaara, Hannu

A2 - Loponen, Jussi

A2 - Kanerva, Päivi

A2 - Sontag-Strohm, Tuula

A2 - Luoto, Sanna

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Book of Abstracts. 2nd International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages, 8-11.6.2010, Tampere, Finland. H. Salovaara, J. Loponen, P. Kanerva, T. Sontag-Strohm, S. Luoto (eds.), University of Helsinki. 203 s.

AB - Book of Abstracts. 2nd International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages, 8-11.6.2010, Tampere, Finland. H. Salovaara, J. Loponen, P. Kanerva, T. Sontag-Strohm, S. Luoto (eds.), University of Helsinki. 203 s.

KW - 415 Other agricultural sciences

KW - elintarviketieteet

KW - viljateknologia

KW - ruoakintoleranssit

KW - keliakia

KW - ruokaturvallisuus

M3 - Anthology or special issue

BT - GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland

PB - Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötiteiden laitos

CY - Helsinki

Salovaara H, (ed.), Loponen J, (ed.), Kanerva P, (ed.), Sontag-Strohm T, (ed.), Luoto S, (ed.). GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland: [Book of Abstracts]. Helsinki: Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötiteiden laitos, 2010. 224 s.