Граф В.А. Соллогуб и тюремная реформа в России

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielivenäjä
OtsikkoModern problems and prospects of socio-economic development of Russia in XXI century. Proceedings of the conference of the faculty and students of the Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod.
KustantajaBranch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. Veliky Novgorod, 2013.
Julkaisupäivä2013
Sivut39-42
TilaJulkaistu - 2013
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

• 5142 Sosiaali- ja yhteiskuntapolitiikka

Kangaspuro ( Orfinskaya), L. (2013). Граф В.А. Соллогуб и тюремная реформа в России. teoksessa Modern problems and prospects of socio-economic development of Russia in XXI century. Proceedings of the conference of the faculty and students of the Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. (Sivut 39-42). Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. Veliky Novgorod, 2013.
Kangaspuro ( Orfinskaya), Larisa. / Граф В.А. Соллогуб и тюремная реформа в России. Modern problems and prospects of socio-economic development of Russia in XXI century. Proceedings of the conference of the faculty and students of the Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod.. Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. Veliky Novgorod, 2013. , 2013. Sivut 39-42
@inproceedings{be93fc427e314848bbbb2794c7ce73ec,
title = "Граф В.А. Соллогуб и тюремная реформа в России",
keywords = "5142 Social- och samh{\"a}llspolitik",
author = "{Kangaspuro ( Orfinskaya)}, Larisa",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2013",
language = "ryska",
pages = "39--42",
booktitle = "Modern problems and prospects of socio-economic development of Russia in XXI century. Proceedings of the conference of the faculty and students of the Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod.",
publisher = "Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. Veliky Novgorod, 2013.",
address = "Ryssland",

Kangaspuro ( Orfinskaya), L 2013, Граф В.А. Соллогуб и тюремная реформа в России. julkaisussa Modern problems and prospects of socio-economic development of Russia in XXI century. Proceedings of the conference of the faculty and students of the Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod.. Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. Veliky Novgorod, 2013. , Sivut 39-42.

Граф В.А. Соллогуб и тюремная реформа в России. / Kangaspuro ( Orfinskaya), Larisa.

Modern problems and prospects of socio-economic development of Russia in XXI century. Proceedings of the conference of the faculty and students of the Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod.. Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. Veliky Novgorod, 2013. , 2013. s. 39-42.

TY - GEN

T1 - Граф В.А. Соллогуб и тюремная реформа в России

AU - Kangaspuro ( Orfinskaya), Larisa

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2013

Y1 - 2013

KW - 5142 Social- och samhällspolitik

M3 - Konferensbidrag

SP - 39

EP - 42

BT - Modern problems and prospects of socio-economic development of Russia in XXI century. Proceedings of the conference of the faculty and students of the Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod.

PB - Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. Veliky Novgorod, 2013.

Kangaspuro ( Orfinskaya) L. Граф В.А. Соллогуб и тюремная реформа в России. julkaisussa Modern problems and prospects of socio-economic development of Russia in XXI century. Proceedings of the conference of the faculty and students of the Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod.. Branch of St. Petersburg State University of Economics and Finance in Veliky Novgorod. Veliky Novgorod, 2013. . 2013. s. 39-42