Härkäpapusäilörehun ja rypsitason vaikutukset maitotuotokseen ja ravintoaineiden hyväksikäyttöön

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoMaataloustieteen päivät 2016 (verkkojulkaisu)
ToimittajatNina Schulman, Janne Helin
Sivumäärä7
KustantajaSuomen maataloustieteellinen seura
Julkaisupäivätammikuuta 2016
ISBN (elektroninen)978-951-9041-62-9
TilaJulkaistu - tammikuuta 2016
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaMaataloustieteen päivät -
Kesto: 12 tammikuuta 201613 tammikuuta 2016

Julkaisusarja

NimiSuomen Maataloustieteellisen Seuran julkaisuja
KustantajaSuomen Maataloustieteellinen Seura
Numero33
Vuosikerta2016
ISSN (painettu)0358-5220

Lisätietoja

Volume:
Proceeding volume:

Tieteenalat

  • 412 Kotieläintiede, maitotaloustiede
  • Maataloustieteiden päivät 2016

    Marjukka Lamminen (Puhuja: esitelmän pitäjä)

    12 tammikuuta 201613 tammikuuta 2016

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Siteeraa tätä