HEDONIC RESPONSES AND ATTITUDES RELATED TO FATS USED AS SPREADS ON BREAD

U Hellemann, Hely Tuorila, I Matuszewska, Anna-Maija Lampi

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Quality and Preference
Vuosikerta2
Sivut29-38
Sivumäärä10
ISSN0950-3293
TilaJulkaistu - 1990
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{9b19f6999a454f7c919feeddf4b6f1b0,
title = "HEDONIC RESPONSES AND ATTITUDES RELATED TO FATS USED AS SPREADS ON BREAD",
keywords = "416 Food Science",
author = "U Hellemann and Hely Tuorila and I Matuszewska and Anna-Maija Lampi",
year = "1990",
language = "English",
volume = "2",
pages = "29--38",
journal = "Food Quality and Preference",
issn = "0950-3293",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",

}

HEDONIC RESPONSES AND ATTITUDES RELATED TO FATS USED AS SPREADS ON BREAD. / Hellemann, U; Tuorila, Hely; Matuszewska, I; Lampi, Anna-Maija.

julkaisussa: Food Quality and Preference, Vuosikerta 2, 1990, s. 29-38.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - HEDONIC RESPONSES AND ATTITUDES RELATED TO FATS USED AS SPREADS ON BREAD

AU - Hellemann, U

AU - Tuorila, Hely

AU - Matuszewska, I

AU - Lampi, Anna-Maija

PY - 1990

Y1 - 1990

KW - 416 Food Science

M3 - Article

VL - 2

SP - 29

EP - 38

JO - Food Quality and Preference

JF - Food Quality and Preference

SN - 0950-3293

ER -