Saara Tikkala

Kustantaja
TilaJulkaistu - 2008
OKM-julkaisutyyppiG3 Lisensiaatintyö

Tikkala, S. (2008). Henkilönnimet ja nimitykset yhteisön ja yhteiskunnan kuvaajina suomalaisissa tyttökirjoissa. Helsinki: Helsingin yliopisto, Suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden laitos.
Tikkala, Saara. / Henkilönnimet ja nimitykset yhteisön ja yhteiskunnan kuvaajina suomalaisissa tyttökirjoissa. Helsinki : Helsingin yliopisto, Suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden laitos, 2008.
@phdthesis{6c4377a6e5d349acbc11dba7bb6052e6,
title = "Henkil{\"o}nnimet ja nimitykset yhteis{\"o}n ja yhteiskunnan kuvaajina suomalaisissa tytt{\"o}kirjoissa",
author = "Saara Tikkala",
year = "2008",
language = "suomi",
publisher = "Helsingin yliopisto, Suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden laitos",
address = "Suomi",

Henkilönnimet ja nimitykset yhteisön ja yhteiskunnan kuvaajina suomalaisissa tyttökirjoissa. / Tikkala, Saara.

Tutkimustuotos: OpinnäyteLisensiaatintutkielma

TY - THES

T1 - Henkilönnimet ja nimitykset yhteisön ja yhteiskunnan kuvaajina suomalaisissa tyttökirjoissa

AU - Tikkala, Saara

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Lisensiaatintutkielma

PB - Helsingin yliopisto, Suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden laitos

CY - Helsinki

Tikkala S. Henkilönnimet ja nimitykset yhteisön ja yhteiskunnan kuvaajina suomalaisissa tyttökirjoissa. Helsinki: Helsingin yliopisto, Suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden laitos, 2008.