Heljä-Sisko Marketta Helmisaari, Lilli M Kaarakka, Leila Korpela, Antti-Jussi Lindroos, Tiina M Nieminen, Pekka Nöjd, Aino Smolander

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoPro Terra : Ihmiskunta tarvitsee maaperätieteitä, X Maaperätieteiden Päivien abstraktit
ToimittajatNoora Manninen, Taina Pennanen, Katri Rankinen, Tapio Salo, Jussi Heinonsalo, Helena Soinne
Vuosikerta75
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaSuomen Maaperätieteiden seura, Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden Osasto
Julkaisupäivä9 tammikuuta 2019
Painos2019
Sivut35-36
ISBN (painettu)978-951-51-4825-4
ISBN (elektroninen)978-951-51-4826-1
TilaJulkaistu - 9 tammikuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaX Maaperätieteiden päivät: Ihmiskunta tarvitsee maaperätieteitä - Tieteiden talo, Helsinki
Kesto: 9 tammikuuta 201910 tammikuuta 2019

Julkaisusarja

NimiPro Terra
Numero75
ISSN (painettu)1457-263X

• 1171 Geotieteet
  • 4112 Metsätiede

Helmisaari, H-S. M., Kaarakka, L. M., Korpela, L., Lindroos, A-J., Nieminen, T. M., Nöjd, P., & Smolander, A. (2019). Hiili ja ravinteet järvestä metsämaahan-tekopohjaveden muodostamisen biogeokemialliset hyödyt ja haitat. teoksessa N. Manninen, T. Pennanen, K. Rankinen, T. Salo, J. Heinonsalo, & H. Soinne (Toimittajat), Pro Terra: Ihmiskunta tarvitsee maaperätieteitä, X Maaperätieteiden Päivien abstraktit (2019 toim., Vuosikerta 75, Sivut 35-36). (Pro Terra; Nro 75). Helsinki: Suomen Maaperätieteiden seura, Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden Osasto.
Helmisaari, Heljä-Sisko Marketta ; Kaarakka, Lilli M ; Korpela, Leila ; Lindroos, Antti-Jussi ; Nieminen, Tiina M ; Nöjd, Pekka ; Smolander, Aino. / Hiili ja ravinteet järvestä metsämaahan-tekopohjaveden muodostamisen biogeokemialliset hyödyt ja haitat. Pro Terra: Ihmiskunta tarvitsee maaperätieteitä, X Maaperätieteiden Päivien abstraktit. Toimittaja / Noora Manninen ; Taina Pennanen ; Katri Rankinen ; Tapio Salo ; Jussi Heinonsalo ; Helena Soinne. Vuosikerta 75 2019. toim. Helsinki : Suomen Maaperätieteiden seura, Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden Osasto, 2019. Sivut 35-36 (Pro Terra; 75).
@inproceedings{0cd20fe94b01483780213d231fefe961,
title = "Hiili ja ravinteet j{\"a}rvest{\"a} mets{\"a}maahan-tekopohjaveden muodostamisen biogeokemialliset hy{\"o}dyt ja haitat",
keywords = "1171 Geotieteet, 4112 Mets{\"a}tiede",
author = "Helmisaari, {Helj{\"a}-Sisko Marketta} and Kaarakka, {Lilli M} and Leila Korpela and Antti-Jussi Lindroos and Nieminen, {Tiina M} and Pekka N{\"o}jd and Aino Smolander",
year = "2019",
month = "1",
day = "9",
language = "suomi",
isbn = "978-951-51-4825-4",
volume = "75",
series = "Pro Terra",
publisher = "Suomen Maaper{\"a}tieteiden seura, Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden Osasto",
number = "75",
pages = "35--36",
editor = "Noora Manninen and Taina Pennanen and Katri Rankinen and Tapio Salo and Jussi Heinonsalo and Helena Soinne",
booktitle = "Pro Terra",
address = "Suomi",
edition = "2019",

Helmisaari, H-SM, Kaarakka, LM, Korpela, L, Lindroos, A-J, Nieminen, TM, Nöjd, P & Smolander, A 2019, Hiili ja ravinteet järvestä metsämaahan-tekopohjaveden muodostamisen biogeokemialliset hyödyt ja haitat. julkaisussa N Manninen, T Pennanen, K Rankinen, T Salo, J Heinonsalo & H Soinne (toim), Pro Terra: Ihmiskunta tarvitsee maaperätieteitä, X Maaperätieteiden Päivien abstraktit. 2019 toim, Vuosikerta 75, Pro Terra, Nro 75, Suomen Maaperätieteiden seura, Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden Osasto, Helsinki, Sivut 35-36, X Maaperätieteiden päivät, Helsinki, 09/01/2019.

Hiili ja ravinteet järvestä metsämaahan-tekopohjaveden muodostamisen biogeokemialliset hyödyt ja haitat. / Helmisaari, Heljä-Sisko Marketta; Kaarakka, Lilli M; Korpela, Leila; Lindroos, Antti-Jussi; Nieminen, Tiina M; Nöjd, Pekka; Smolander, Aino.

Pro Terra: Ihmiskunta tarvitsee maaperätieteitä, X Maaperätieteiden Päivien abstraktit. toim. / Noora Manninen; Taina Pennanen; Katri Rankinen; Tapio Salo; Jussi Heinonsalo; Helena Soinne. Vuosikerta 75 2019. toim. Helsinki : Suomen Maaperätieteiden seura, Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden Osasto, 2019. s. 35-36 (Pro Terra; Nro 75).

TY - GEN

T1 - Hiili ja ravinteet järvestä metsämaahan-tekopohjaveden muodostamisen biogeokemialliset hyödyt ja haitat

AU - Helmisaari, Heljä-Sisko Marketta

A2 - Salo, Tapio

A2 - Heinonsalo, Jussi

A2 - Soinne, Helena

PB - Suomen Maaperätieteiden seura, Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden Osasto

CY - Helsinki

Helmisaari H-SM, Kaarakka LM, Korpela L, Lindroos A-J, Nieminen TM, Nöjd P et al. Hiili ja ravinteet järvestä metsämaahan-tekopohjaveden muodostamisen biogeokemialliset hyödyt ja haitat. julkaisussa Manninen N, Pennanen T, Rankinen K, Salo T, Heinonsalo J, Soinne H, toimittajat, Pro Terra: Ihmiskunta tarvitsee maaperätieteitä, X Maaperätieteiden Päivien abstraktit. 2019 toim. Vuosikerta 75. Helsinki: Suomen Maaperätieteiden seura, Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden Osasto. 2019. s. 35-36. (Pro Terra; 75).