Holistic education for gifted students

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoECHA Österreich - ein Markenzeichen fur Begabungsförderung und Schulentwicklung
    ToimittajatSieglinde Weyringer, Friedrich Oswald, Bernhard Seyr (Hg.)
    JulkaisupaikkaWien
    KustantajaLit Verlag
    Julkaisupäivä2009
    Sivut69-79
    ISBN (painettu)978-3-7000-0920-7
    TilaJulkaistu - 2009
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiBegabungskultur
    Vuosikerta7

• 614 Teologia

Tirri, K. (2009). Holistic education for gifted students. teoksessa S. W. F. O. B. S. H. . (Toimittaja), ECHA Österreich - ein Markenzeichen fur Begabungsförderung und Schulentwicklung (Sivut 69-79). (Begabungskultur; Vuosikerta 7). Wien: Lit Verlag.
    Tirri, Kirsi. / Holistic education for gifted students. ECHA Österreich - ein Markenzeichen fur Begabungsförderung und Schulentwicklung. Toimittaja / Sieglinde Weyringer, Friedrich Oswald, Bernhard Seyr (Hg.). Wien : Lit Verlag, 2009. Sivut 69-79 (Begabungskultur).
    @inbook{575ecd83ad4d49b1bf01bebe498b4561,
    title = "Holistic education for gifted students",
    keywords = "614 Theology",
    author = "Kirsi Tirri",
    year = "2009",
    language = "English",
    isbn = "978-3-7000-0920-7",
    series = "Begabungskultur",
    publisher = "Lit Verlag",
    pages = "69--79",
    editor = "{Sieglinde Weyringer, Friedrich Oswald, Bernhard Seyr (Hg.)}",
    booktitle = "ECHA {\"O}sterreich - ein Markenzeichen fur Begabungsf{\"o}rderung und Schulentwicklung",
    address = "Germany",

Tirri, K 2009, Holistic education for gifted students. julkaisussa SWFOBSH (Toimittaja), ECHA Österreich - ein Markenzeichen fur Begabungsförderung und Schulentwicklung. Begabungskultur, Vuosikerta 7, Lit Verlag, Wien, Sivut 69-79.

Holistic education for gifted students. / Tirri, Kirsi.

ECHA Österreich - ein Markenzeichen fur Begabungsförderung und Schulentwicklung. toim. / Sieglinde Weyringer, Friedrich Oswald, Bernhard Seyr (Hg.). Wien : Lit Verlag, 2009. s. 69-79 (Begabungskultur; Vuosikerta 7).

TY - CHAP

T1 - Holistic education for gifted students

AU - Tirri, Kirsi

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - 614 Theology

M3 - Chapter

SN - 978-3-7000-0920-7

T3 - Begabungskultur

SP - 69

EP - 79

BT - ECHA Österreich - ein Markenzeichen fur Begabungsförderung und Schulentwicklung

A2 - null, Sieglinde Weyringer, Friedrich Oswald, Bernhard Seyr (Hg.)

PB - Lit Verlag

CY - Wien

Tirri K. Holistic education for gifted students. julkaisussa SWFOBSH, toimittaja, ECHA Österreich - ein Markenzeichen fur Begabungsförderung und Schulentwicklung. Wien: Lit Verlag. 2009. s. 69-79. (Begabungskultur).